طرز تهیه قارچ کبابی رژیمی
قارچ با بافت نرم و طعم بینظیرش، گویا از ابتدا برای کبابشدن آفریده شده است! قارچ کبابی بهتنهایی یا در کنار دیگر سبزیجات کبابشده، فوقالعاده است. قارچها برای مرینیت و برشتهشدن روی زغال بسیار عالی هستند و با طعمی دودی میتوانند در کنار بشقاب، تمام وعدههای غذایی شما را دلانگیز کنند.چه در دل طبیعت باشید و چه در دورهمیهای خانوادگی، درستکردن کباب بخشی از تفریحات به حساب میآید و حتما باید قارچ کبابی را در این برنامه تفریحی قرار دهید. طرز تهیه قارچ کبابی بدون فر آسان و سریع است و مطمئن باشید هیچکس از خوردن آن سیر نخواهد شد.
مواد لازم در طرز تهیه قارچ کبابی
قارچ ۴۵۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک بهمقدار لازم
فلفل سیاه بهمقدار لازم
با این میزان از مواد میتوانید برای ۴ نفر قارچ کبابی درست کنید. زمان آمادهسازی مواد ۱۰ دقیقه و زمان پخت هم ۱۰ دقیقه است که جمعا ۲۰ دقیقه از زمان شما را میگیرد.
طرز تهیه قارچ کبابی بدون فر
1.ابتدا قارچها را با آب بشویید. این کار را میتوانید همراه با مسواک یا دستمال نمدار انجام دهید.
2.قارچها را در یک کاسه بزرگ بریزید.
3.روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید تا با هم مخلوط شوند.
4.بعد از گذشت ۲۰ دقیقه، قارچ برای کبابکردن آماده است.
5.منقل را از قبل آماده کنید تا زغالها سرخ شوند.
6.قارچها را به سیخ بکشید.
7.بین ۵ تا ۷ دقیقه هر دو طرف قارچها را کباب کنید.
8.میتوانید در حین کبابشدن قارچها، به آنها کره آبشده بمالید.
قارچ کبابی رژیمی
قارچ کبابی بهطور کلی یک غذای رژیمی به حساب میآید که روشهای کبابکردن مختلفی دارد. اگر گیاهخوار هستید میتوانید قارچهای کبابشده را به هر وعده غذایی خود اضافه و با دیگر سبزیجات میل کنید.
مواد لازم
۴۵۰ گرم قارچ
جعفری خردشده
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل
۱ حبه سیر
۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
۱/۴ فنجان روغن زیتون
این دستور پخت مناسب برای ۴ نفر است. مدتزمان پخت آن با چشمپوشی از آمادهکردن مواد اولیه ۱۵ دقیقه زمان میبرد.
مراحل پخت قارچ کبابی رژیمی
1.قارچها را بشویید و خشک کنید.
2.سیر را ریز خرد کنید.
3.قارچها را در یک ظرف بزرگ بریزید.
4.ابتدا روغن زیتون و سرکه بالزامیک را به قارچها اضافه کنید.
5.نمک، فلفل، جعفری و سیر را به مخلوط اضافه کنید.
6.قارچها را به سیخ بکشید.
7.حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه قارچها را بهخوبی کباب کنید.
8.قارچها زمانی که نرم شوند آماده سرو هستند.
نکات طلایی در پخت قارچ کبابی
1.قارچها حاوی درصد بالایی آب هستند که میتوانند در حرارت زیاد و مستقیم مرطوب بمانند. همزمان با از بین رفتن آب قارچها، طعم قارچ و موادی که به آن اضافه کردید تشدید میشود. با توجه به این موضوع، حتما مقدار مواد اضافهشده به قارچ را کنترل کنید تا خیلی شور یا تند نشود.
2.با توجه به اینکه اندازه هر قارچ متفاوت است، زمان پخت قارچها با هم فرق دارند. بنابراین هنگام انتخاب روش پخت (ماکروفر یا زغال) این مورد را در نظر داشته باشید.
3.در صورت شستشو با آب، بهتر است این کار را دقیقا قبل از کبابکردن انجام دهید.
4.مالیدن کره یا روغن زیتون در حین کبابکردن، به حفظ رطوبت قارچ کمک میکند.
5.برای طعمدارکردن قارچ، از هر نوع ادویه یا سبزیجاتی میتوانید استفاده کنید.
6.قارچ کبابی را میتوانید به غذاهایی مثل پاستا، ماکارونی، همبرگر، غذاهای بدون گوشت و حتی برنج اضافه کنید.
بدون دیدگاه