خرید قارچ دکمه ای خوشمزه
قارچ یک گیاه خوراکی خوش طعم است که شامل انواع مختلف و متعددی میشود. قارچ در سراسر جهان یافت میشود و عموما یکی از اقلام خوراکی پر مصرف در دنیا است. قارچها ساپروفیت بوده و فاقد سبزینه یا کلروفیل هستند.این گیاه از گیاهان یا حیوانات مرده و در حال فساد تغذیه کرده و رشد میکند. قارچ در شکلها و انواع مختلفی با رنگهای بسیار متعددی وجود دارند که هر کدام از آنها خواص بسیاری دارند. احتمالا اگر شما هم بدانید حدود 140 هزار نوع قارچ در جهان وجود دارد تعجب خواهید کرد.
در مورد خواص قارچ چه میدانید؟
خواص قارچ در تنظیم سطح کلسترول
قارچ فاقد چربی و کلسترول است و از میزان بسیار کمی از کربوهیدرات برخوردار است. در نتیجه شما پروتئینهای بسیار کم چربی را از قارچ دریافت خواهید کرد. این پروتئینها در هنگام در هنگام هضم غذا به سوختن کلسترول کمک کرده و منجر به تنظیم کلسترول میشوند. همچنین فیبر و آنزیمهای خاصی که در قارچ وجود دارد باعث کاهش سطح کلسترول میشوند.
خواص قارچ برای کبد چرب
احتمالا تا کنون اسم گانودرما به گوشتان خورده است. گانودرما یک نوع قارچ بسیار مغذی است که نقش به سزایی در محافظت از کبد و ترمیم و بازسازی سلولهای کبدی دارد. خاصیت ضد التهابی گانودرما به کاهش التهابات کبد بسیار کمک میکند.این نوع قارچ باعث میشود آنزیمهای موجود در معده افزایش پیدا کنند و در نتیجه مواد شیمیایی و مضر زودتر دفع شوند. به همین دلیل به عملکرد کبد بسیار کمک میکند. تا کنون گانودرما از معدود مواد طبیعی شناخته شده است که باعث کنترل و بهبود بیماری کبد چرب میشود.
خواص قارچ در درمان کم خونی
قارچ یک منبع سرشار از آهن است که حدود 90 درصد از آهن آن جذب بدن انسان میشود. افرادی که کم خونی دارند در واقع به خاطر سطح پایین آهن در خونشان دچار این عارضه شدهاند. فقر آهن باعث ایجاد خستگی، بی انرژی بودن و سردردهای مداوم در فرد میشود.همچنین کمبود آهن، نقص سیستم عصبی و مشکلات سوء هاضمه را نیز به دنبال خواهد داشت. شما میتوانید با مصرف قارچ به راحتی مقدار بالایی آهن را دریافت کرده و به سلامتی خود کمک کنید. مواد غذایی دیگری که به شما در از بین بردن کم خونی کمک شایانی میکند ترب است.
خواص قارچ در درمان دیابت
یک خاصیت بارز دیگر در قارچ، کمک به افراد مبتلا به دیابت است. این گیاه حاوی مقدار زیادی انسولین و آنزیمهای طبیعی است که به شکستن قندها و نشانههای دریافت شده از غذاها کمک میکنند.در نتیجه قارچ تشکیل انسولین طبیعی و تنظیم سطح آن در بدن را بهبود میبخشد. همچنین قارچ نقش مثبتی در عملکرد لوزالمعده، کبد و دیگر غدد درون ریز ایفا میکند. بیماران دیابتی عموما از مشکلات عفونتی به ویژه در اندامهای حرکتی خود رنج میبرند. قارچ از آنتی بیوتیکهای طبیعی برخوردار است که به از بین بردن این عفونتها منجر میشوند.قارچ
خواص قارچ در سلامت و استحکام استخوانها
کلسیم یک ماده بسیار مفید و ضروری برای سلامت و تقویت استخوانها است. باید این را بدانید که قارچ سرشار از کلسیم است. در نتیجه با مصرف این گیاه مقوی میتوانید سلامت استخوانهایتان را تامین کرده و از پوکی استخوان و درد مفاصل در امان بمانید.
خواص قارچ برای مو
فقر آهن یکی از علل ریزش مو است، همانطور که گفته شد مصرف قارچ یکی از راههای مبارزه با کم خونی و کمبود آهن است. همچنین قارچ یک منبع مناسب برای دریافت مس لازم برای بدن است. مس از طرفی جذب آهن از غذا را هموارتر کرده و از طرف دیگری نقش اساسی در تولید ملانین دارد.ملانین مادهای موثر در حفظ رنگ مو و تقویت آن است. سلنیوم یک ماده موجود در قارچ بوده که از شوره سر جلوگیری میکند. سلنیوم مالاسزیا را که منجر به ریختن پوست سر می شود، از بین می برد. از دیگر خواص سلنیوم میتوان به تاثیرات آن در جلوگیری از ریزش مو اشاره کرد.
خواص قارچ کبابی برای بدنسازی
کمبود ویتامین دی یکی از علتهای ضعف عضلانی در تمرینات ورزشی است. ویتامین دی باعث عملکرد بهتر عضلات شده و از ضعف آنها جلوگیری میکند. قارچ یک خوراکی سرشار از ویتامین دی است. فیبر موجود در قارچ باعث میشود تا بدنسازان در برنامههای رژیم خود علیرغم دریافت کالری کم، مواد مغذی بسیاری را دریافت کرده و همچنین مدت بیشتری را احساس سیری کنند.از همین رو قارچ به افرادی که قصد کاهش وزن و چربی سوزی دارند نیز بسیار توصیه میشود. مصرف قارچ به شکل کبابی یا گریل شده بهترین روش مصرف قارچ برای بدنسازان است.
در مورد قارچ دکمهای چه میدانید؟
بیشترین نوع قارچی که در آمریکا یافت میشود، قارچهای دکمهای سفید هستند. قارچهای دکمهای دو نوع دیگر هم دارند: قارچ دکمهای قهوهای که طعم خاکی داشته و بافتشان سفت است و قارچهای دکمهای با چتر بزرگ که طعم گوشتی دارند.اما مفیدترین نوع قارچ دکمهای، همان قارچ دکمهای سفید است که از سرطان سینه در زنان و از سرطان پروستات در مردان جلوگیری میکند. از مهم ترین فواید قارچ برای مردان، همین کاهش احتمال بروز سرطان پروستات در آنها است. عصاره این نوع از قارچ دارای بتاگلوکان و اسید لینولئیک است که تکثیر سلولهای سرطانی را کاهش داده و رشد تومورهای سرطانی را متوقف میکند. مصرف قارچهای دکمهای به کسانی که احتمال ابتلا به سرطان را دارند بسیار توصیه میشود.
بدون دیدگاه