بهترین روش آماده کرده کنسرو قارچ در منزل

بهترین روش آماده کرده کنسرو قارچ در منزل


بهترین روش آماده کرده کنسرو قارچ در منزل

قارچ های خوراکی سرشار از مواد مغذی، فیبر، اسیدهای چرب اشباع نشده و آنتی اکسیدان هایی هستند که خواص بسیار مفیدی برای سلامتی دارند. طعم بی نظیر قارچ سبب شده است که در غذاهای ایرانی و اکثر فست و فودها و ساندویچ ها از آن استفاده شود اما این ماده غذایی مفید عمر کوتاهی داشته و خیلی سریع فاسد می شود.

 

دستور و طرز تهیه کنسرو قارچ

برای تهیه کنسرو قارچ می توان به دو روش عمل کرد.

مواد لازم برای تهیه کنسرو قارچ
قارچ تازه نیم کیلوگرم
آب 6 لیوان
زردچوبه (به دلخواه) 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

 

روش اول تهیه کنسرو قارچ

ابتدا قارچ های سالم بخرید و آنها را بشویید و اجازه دهید آب قارچ برود.
اگر قارچ ها کوچک هستند، نیازی به خرد کردن نیست اما اگر بزرگ هستند، آن ها را به صورت ورقه ورقه برش بزنید.
درون قابلمه ای آب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
سپس به آب در حال جوش نمک، آبلمیو و زردچوبه را اضافه کنید و پس از یک دقیقه حرارت را خاموش نمایید.
قارچ ها را درون شیشه های سالم و تمیز بریزید.
سپس بعد از اینکه آب و نمک و … کمی از حرارت افتاد، محلول را روی قارچ ها بریزید.
درب شیشه ها را محکم ببندید.
قابلمه ای را با مقداری آب پر کنید.
شیشه ها را درون قابلمه بگذارید، آب باید تا نصف ارتفاع شیشه ها باشد.
قابلمه حاوی آب و شیشه ها را روی حرارت قرار دهید.
اجازه دهید آب درون قابلمه به مدت 10 دقیقه بجوشد.
بعد از گذشت این زمان، شیشه ها را از آب خارج کنید و اجازه دهید کاملا سرد شوند.
کنسروها را در یخچال قرار دهید.

 

روش دوم تهیه کنسرو قارچ

برای تهیه این نوع کنسرو قارچ شما به همان مواد اولیه نیاز دارید.
قارچ ها را تمیز بشویید و سپس به صورت درشت خرد کنید.
در قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
پس از جوشیدن آب به آن نمک و آب لیمو بیافزایید.
قارچ ها را به آب در حال جوش اضافه کنید.
اجازه دهید قارچ ها به مدت 15 تا 20 دقیقه درون آب بجوشند تا پخته شوند.
توجه کنید قارچ ها نباید بیشتر از 20 دقیقه بجوشد زیرا سفت و لاستیکی می شود.

 

 

کات مهم در تهیه کنسرو قارچ

استفاده از زردچوبه، برای خوش رنگ شدن ظاهر کنسرو است و استفاده از آن سلیقه ای است.
در زمان استفاده از این کنسرو، از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید.
استفاده از قاشق خیس یرای برداشتن قارچ ها باعث کپک زدن کنسرو می شود.
کنسرو قارچ را می توان به مدت 6 ماه در یخچال گذاشت.
تهیه کنسرو قارچ موجب سفید شدن و ظاهر بهتر قارچ می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *