طرز تهیه قارچ شکم پر با سس خامه
قارچ ها اشتها آور عالی هستند و دستورالعمل های آشپزی مخصوص با این پرخاصیت های خوشمزه بسیار تنوع دارند که یکی از آنها قارچ شکم پر است ، رسپی که به دهها مدل در سرتاسر دنیا آن را آماده و سرو می کنند. در این بخش از آشپزخونه می توانید چگونگی پخت قارچ خوشمزه شکم پر با سس خامه ای را یاد بگیرید قطعا پخت این غذا آسان است و این قارچ شکم پر با سس خامه ، واقعا خوشمزه است، این دستورالعمل واقعا آسان مطمئنا نظرهمه را جلب خواهد کرد.
دستور تهیه قارچ شکم پر با سس خامه
مواد لازم
2حبه سیر
1 شاخه جعفری
2 قاشق سوپ خوری روغن (20 میلی لیتر)
1 قاشق سوپ خوری سرکه (5 میلی لیتر)
3 و نیم لیوان قارچ (350 گرم)
1 فنجان فلفل (100 گرم)
دستورالعمل
ساقه تمام قارچ ها را ببرید و سپس آن ها را با دقت بشویید تا هرگونه کثیفی را پاک کنید.
با احتیاط ساقه را از بقیه قارچ ها جدا کرده و داخل آن ها را خالی کنید همچنین باید به دقت لبه داخلی کلاه را از بین ببرید.
سیر و جعفری را خرد کرده. نصف سیر و کمی جعفری را کنار بگذارید.
در تابه روغن سیر را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی،شود سپس سیر را بیرون آورید. در این مرحله روغن عطر بسیار خوبی خواهد داشت.
ساقه قارچ بریده شده، جعفری را اضافه کنید و سپس کمی آب و نمک برای طعم دارکردن اضافه کنید و با حرارت کم بپزید، دقت کنید قارچ ها خشک نشوند.
پنج دقیقه بعد، قارچ های باقی مانده را با قسمت توخالی به سمت بالا که با روغن اسپری شده قرار دهید و بگذارید آرام بجوشد.
هشت دقیقه بعد قارچ را با نمک مزه دار کنید.
آن ها را دوباره در نمک بغلتانید.
ساقه قارچ را از روی حرارت بردارید و خورش را در مخلوط کن همراه با سیر و جعفری خام بریزید. سرکه اضافه کنید تا سس نیمه غلیظ به دست آید.
سس خامه ای را روی قارچ گریل بریزید. و دو دقیقه حرارت دهید.
قارچ شکم پر با پنیر
مواد اولیه
نمک دریا برای مزه دار کردن
200 گرم قارچ
پنیر زرد یا آبی
دستورالعمل
ساقه قارچ را ببرید و بردارید، و آنها را به خوبی تمیز کنید ، و قارچ های تو خالی را داخل ظرف رو به بالا قرار دهید.
آن ها را با نمک مخلوط کنید.
قارچ را با پنیر پر کنید.
ظرف را دو دقیقه بپوشانید.
دستور تهیه قارچ شکم پر با بروکلی
مواد لازم
نمک (برای مزه دار کردن)
1 عدد پیاز (30 گرم)
1 عدد بروکلی (200 گرم)
2 حبه سیر (10 گرم)
مارچوبه تازه
پنیر خامه ای
1 / 2 فنجان قارچ تازه ((0 گرم()
یک تکه بزرگ سینه بوقلمون)(100 گرم).
1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون بکر خانگی () 10 میلی لیتر)
دستورالعمل
ساقه قارچ را ببرید و آن ها را به خوبی تمیز کنید.
در یک ماهی تابه با روغن داغ، بروکلی، پیاز، ساقه قارچ، سیر و کمی نمک را بریزید.
مقداری از پیاز را کنار بگذارید.
مواد اولیه را زمانی که سرخ شدند له کنید باید مخلوط صاف شبیه پوره به دست آورید.
پنیر و سینه بوقلمون خرد شده را به خامه اضافه کنید.
در انتهای ظرف شیشه ای، پیاز های خلالی و روغن اضافه کنید.
قارچ ها ی تو خالی به سمت بالا قرار دهید و کرم روی آن ها بریزید.
کمی جعفری روی آن بپاشید می توانید با مارچوبه تازه تزیین کنید.
20 دقیقه در دمای 150 درجه سانتیگراد بپزد
بدون دیدگاه