چگونه کنسرو قارچ درست کینم

چگونه کنسرو قارچ درست کینم


چگونه کنسرو قارچ درست کینم

قارچ یکی از اجزای تشکیل دهنده بیشتر غذاها است که علاوه بر طعم خوبی که به غذا می دهد، حاوی پروتئین است و می تواند جایگزین خوبی برای گوشت در رژیم غذایی باشد. قارچ بعد از مدتی که در یخچال نگه داری می شود سیاه شده و خراب می شود. برای نگه داری طولانی مدت قارچ می توان از فریزر کردن یا کنسرو قارچ استفاده کرد. کنسرو قارچ را می توان به راحتی در خانه تهیه و به مدت سه ماه در یخچال نگه داری کرد. در این روش قارچ با کمی نمک و سرکه پخته و در همان آب نمک سرکه نگه داری می شود.

 

طرز تهیه کنسرو قارچ

 

مرحله اول

برای تهیه کنسرو قارچ خوشمزه و خانگی در ابتدای کار، قارچ ها را شسته و می گذاریم تا آب آن به طور کامل خارج شود. سپس به صورت ورق ورق خرد می کنیم. قارچ های سفید و تازه و کوچک انتخاب شود تا دیر تر سیاه شود.

مرحله دوم

در این مرحله یک قابلمه بزرگ را انتخاب می کنیم، سپس آنرا پر از آب می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش آید. وقتی که آب جوشید، قارچ ها را به آن اضافه کرده و درب آن را نیمه می بندیم.

 

مرحله سوم

سپس در همین حالت می گذاریم تا ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس سرکه سفید و نمک را به آن اضافه می کنیم. با درب نیمه باز می گذاریم تا بجوشد. فقط باید مواظب بود که کف می کند و سر می رود. مرتب کف آن را می گیریم.

 

 

مرحله چهارم

در این مرحله زیر قابلمه را خاموش کرده و همان طور داغ داخل شیشه های تمیز می ریزیم. باید قارچ و آب را با هم درون شیشه های بریزیم و شیشه ها را کاملا پر کنیم. حالا درب شیشه را محکم می بندیم و شیشه ها را سر و ته می کنیم.برای تهیه کنسرو قارچ خوشمزه و خانگی در ابتدای کار، قارچ ها را شسته و می گذاریم تا آب آن به طور کامل خارج شود. سپس به صورت ورق ورق خرد می کنیم. قارچ های سفید و تازه و کوچک انتخاب شود تا دیر تر سیاه شود.

 

 

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که شیشه ها تا موقعی که کاملا سرد شوند سر و ته باقی بمانند. بهتر است یک شب تا صبح به همین شکل باقی بماند. این کار باعث کنسرو شدن آن می شود و از کپک زدن، جلوگیری می کند.

 

 

مرحله ششم

وقتی که شیشه ها خنک شد، سه ماه می توان در یخچال نگه داشت. وقتی که درب شیشه باز می شود حداکثر یک هفته باید مصرف شود. با این روش می توان قارچ را ماندگار کرد و برای داخل غذا یا دورچین، از آن استفاده کرد.قارچ

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *