مواد معدنی موجود در قارچ
مواد معدنی موجود در قارچ در حد مطلوبی است و مصرف آن تا حدودی می تواند نیاز بدن به این مواد را تأمین نماید.در واقع می تواند گفت که قارچ از مواد غذایی بسیار ارزش مند به حساب می آید.برای تأمین مواد معدنی مورد نیاز بدن لازم است روزانه مقدار مشخصی از قارچ خوارکی مصرف گردد.بنابراین خرید قارچ و مصرف آن در سبد خانوار می تواند تضمینی بر تأمین مواد معدنی مورد نیاز بدن باشد.
مواد معدنی موجود در قارچ:
در ادامه مطلب برخی از مواد معدنی موجود در قارچ معرفی می گردد:
پتاسیم موجود در قارچ:
پتاسیم برای قلب و فشار خون بالا مفید است.
با کمک به رساندن اکسیژن به مغز، به تفکر بهتر کمک می کند.
در دفع مواد زاید بدن موثر است.
به پایین آوردن فشارخون کمک می کند.
در معالجه آلرژی (حساسیت) موثر است.
پتاسیم مواد سمی موجود در بدن را به صورت محلول در می آورد و باعث می شود که این مواد از بدن خارج شود.
قارچ خوراکی می تواند منبع بسیار خوبی برای تأمین پتاسیم مورد نیاز بدن باشد.
در هر فنجان قارچ در حدود 305 میلی گرم پتاسیم وجود دارد.
مصرف روزانه قارچ می تواند بخشی از پتاسیم مورد نیاز بدن را تأمین کند.
فسفر موجود در قارچ:
فسفر از مواد معدنی است که به استحکام استخوان و دندان کمک میکند.
مصرف فسفر موجب افزایش کارایی و فعالیت مغز، تقویت حافظه و قدرت یادگیری می شود.
بدن برای ساخت ATP، ذخیره انرژی، ایجاد پروتوئین، ترمیم سلولهای بدن به فسفر نیاز دارد.
قارچ می تواند منبع خوبی برای تامین بخشی از فسفر مورد نیاز بدن باشد.
در هر فنجان قارچ در حدود 82/6 میلی گرم فسفر وجود دارد.
بدن انسان به طور روزانه به حدود 700 تا 1250 میلی گرم فسفر نیاز دارد.
منیزیم موجود در قارچ:
منیزیم از عناصر مورد نیاز و ضروری برای بدن می باشد که در فعالیت های آنزیمی، سلامت استخوان ها، ساخت پروتوئین و عضلات نقش موثری دارد.
علاوه بر این منیزیم برای تنظیم فشار خون و قند خون نیز ضروری می باشد.
در هر فنجان قارچ تازه حدود 8/6 میلی گرم منیزیم وجود دارد.
مصرف مستمر قارچ می تواند بخشی از منیزیم مورد نیاز بدن را تأمین نماید.
سدیم موجود در قارچ:
سدیم از جمله مواد معدنی است که مقدار مشخصی از آن برای بدن ضروری می باشد.
این ماده معدنی در بهبود عملکرد عضلات و اعصاب موثر می باشد.
بدن برای تنظیم اسیدیته به مقدار مشخصی از سدیم در روز نیاز دارد.
بدن برای هضم غذا نیاز به مقدار مشخصی سدیم دارد.
قارچ خوراکی حاوی مقداری سدیم است که می تواند نیاز بدن به این عنصر را تا حدودی فراهم کند.
کلسیم موجود در قارچ:
کلسیم از مواد معدنی بسیار مهم برای سلامت استخوان و دندان های می باشد.
ویتامین D از موادی است که موجب جذب بیشتر کلسیم در بدرن می شود.
از آنجایی که قارچ هم دارای ویتامین D و هم کلسیم می باشد جذب کلسیم دریافت شده از این ماده غذایی بالا می باشد.
در یک فنجان قارچ حدود 2/9 میلی گرم کلسیم وجود دارد.
آهن موجود در قارچ:
آهن از مواد مورد نیاز و بسیار با اهمیت برای سیستم خون رسانی بدن می باشد.
این ماده معدنی در گوشت قرمز و برخی سبزیجات وجود دارد.
مصرف مواد غذایی آهن دار به افراد مبتلا به بیماری کم خونی به خصوص بانوان توصیه می شود.
در یک فنجان قارچ حدود 0/5 میلی گرم آهن وجود دارد.
روی موجود در قارچ:
یکی دیگر از مواد معدنی مورد نیاز بدن زینک یا روی است.
روی در تقویت عملکرد سیستم ایمنی نقش مهمی دارد. بنابراین مصرف روی می تواند از ابتلا به بیماری های مربوط به سیستم دفاعی بدن جلوگیری کند.
مصرف مقدار مشخصی از روی در بدن موجب از بین رفتن عفونت و بهبود سریع زخم ها می شود.
روی در فرآیند تقسیم سلولی نقش مهمی دارد.
این عنصر در تقویت حس بویایی و چشایی نقش مهمی دارد.
قارچ خوراکی حاوی مقدار قابل قبولی از روی می باشد.
مصرف قارچ می تواند نیاز بدن به این عنصر را تا حد زیادی فراهم کند.
مس موجود در قارچ:
بدن انسان برای رشد کافی و بهینه به مقدار مشخصی از عنصر مس نیاز دارد.
مس در فرآیند خون سازی و جذب آهن، حفاظت از پوست، تولید انرژی در بدن، سلامت قلب، بهبود سیستم دفاعی بدن و … موثر و دخیل است.
قارچ خوراکی مقدار قابل قبولی از این عنصر را دارا می باشد و مصرف قارچ خوراکی می تواند نیاز بدن به این عنصر را رفع کند.
سلنیوم موجود در قارچ:
سلنیوم از عناصر معدنی بسیار کمیاب می باشد.
این ماده معدنی آنتی اکسیدان قوی می باشد و موجب به تأخیر فرآیند پیری می شود.
مصرف یک فنجان قارچ حدود 9 میکروگرم از نیاز روزانه به این ماده معدنی را تأمین می کند.قارچ
بدون دیدگاه