طریقه-بلانچ-کردن-قارچ-برای-نگهداری-طول

طریقه-بلانچ-کردن-قارچ-برای-نگهداری-طول


طریقه بلانچ کردن قارچ برای نگهداری طولانی

همان طور که می دانید قارچ را نمی توان به مدت طولانی در یخچال نگهداری کرد زیرا سریع سیاه می شود و قابل استفاده نیست. بلانچ کردن روشی برای نگهداری مواد غذایی است که به حفظ شکل ظاهری آن کمک می کند. در این پست طریقه بلانچ کردن قارچ ارائه شده است.قارچ یک افزودنی خوشمزه برای هر وعده غذایی است و به عنوان جایگزین گوشت برای گیاهخواران ضروری است. همچنین میتوان از قارچ در درست کردن بیشتر غذا ها مانند انواع پیتزا، انواع پاستا، ماکارانی، انواع پیراشکی، انواع سالاد ها و لازانیا از آن استفاده کرد که هم به صورت خام و هم پخته استفاده می شود.

قارچ فواید زیادی دارد و برخی از قارچ به عنوان پروتئین گیاهی در غذا استفاده می کنند. برای استفاده طولانی از قارچ روش های مختلفی وجود دارد مانند خشک کردن، تفت دادن در روغن و نگهداری در فریزر و بلانچ کردن قارچ. روشی که ما به شما آموزش خواهیم داد یکی از بهترین روش های نگهداری از قارچ برای طولانی مدت است به صورتی که رنگ و بافت آن تغییر نمی کند، حتی طعم آن هم تغییر نمی کند و طعم غذا ها را هم عوض نمی کند. در ادامه این مطلب طریقه بلانچ کردن قارچ را به شما یاد خواهیم داد.

 

نحوه بلانچ کردن قارچ

بلانچینگ (BLanching) چیست؟ بلانچینگ یک فرآیند پخت و پز است که از قبل یک عملیات حرارتی را روی محصولات، سبزیجات، میوه ها و قارچ ها انجام می دهد. هدف از بلانچینگ بهبود کیفیت محصولات غذایی است که هم برای پخت فوری و هم برای کنسرو کردن غذا قابل استفاده است. به خاطر داشته باشید که نگهداری قارچ زیاد توصیه نمی‌شود، زیرا حتی اگر خوراکی باشد، اغلب حاوی باکتری است و اگر آن‌ها را نشویید و خوب در شیشه‌ها نبندید، ممکن است مشکلاتی پیش بیاید. اگر تصمیم به حفظ آن ها دارید، حتما ابتدا آن ها را بلانچ کنید.

در مرحله اول ابتدا قارچ ها را بشورید و اسلایسی برش بزنید. سعی کنید از قارچ تازه و سفت استفاده کنید.

یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار بدهید تا به جوش بیاید.
یک قاشق غذاخوری نمک و دو قاشق غذا خوری آبلیمو یا سرکه سفید به آب اضافه کنید.
قارچ های اسلایس شده را به آب در حال جوش اضافه کنید.

 

چگونه قارچ را سرخ کنیم که سیاه نشود

از زمانی که دوباره شروع به جوشیدن کرد ، چهار دقیقه زمان بدید و بعد آن ها را آبکش کنید.
داخل یک ظرف مناسب آب و یخ بریزید و قارچ ها را بلافاصله بعد از خارج کردن از آب جوش درون آب و یخ بریزید و 2 دقیقه زمان بدهید.

بعد از دو دقیقه که در آب یخ بود آبکش کنید و اجازه دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
سپس داخل زیپ کیپ بریزید و داخل فریزر برای مدت طولانی می توانید نگه داری کنید.
از این قارچ ها می توانید در انواع غذا ها مانند سوپ و پیتزا و … استفاده کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *