لوازم و تجهیزات لازم برای راه اندازی سالن پرورش قارچ

امروزه پرورش قارچ و راه اندازی انواع سالن پرورش قارچ به یکی از فعالیتهای پر سود و پر طرفدار تبدیل شده است. در واقع هر فرد می‌تواند به راحتی با در اختیار داشتن یک سالن مکان مناسب و به کمک انواع تجهیزات سالن قارچ و دستگاه‌های مرتبط با این زمینه به راحتی دست به پرورش انواع قارچ صدفی و دکمه ای بزند.

بدون شک هر یک از زمینه های شغلی سختی ها و چالش های مخصوص خود را دارد و کسانی که قصد ورود به این کار را دارند باید بدانند که تامین شرایط لازم برای پرورش انواع قارچ عین سادگی می تواند دشواری‌های خاص خود را داشته باشد. خوشبختانه امروز شما می توانید به راحتی تجهیزات لازم برای سالن قارچ را در انواع مدل ها و ظرفیت ها از شرکت های مختلف خریداری کنید و به راحتی با استفاده از آنها تمامی نیاز های دمایی، رطوبتی، تامین اکسیژن و تهویه را به انجام برسانید.

 

 

انواع تجهیزات مخصوص سالن قارچ

دستگاه رطوبت ساز
کولر یا چیلر
فن های سیرکولاسیون
فن های تهویه
رطوبت سنج
شیر آب
هیتر گلخانه ای
خاک پوششی و کمپوست

 

 

کاربرد رطوبت ساز و مه پاش

افرادی که در سالنهای پرورش قارچ فعالیت می‌کنند به خوبی می‌دانند که بهره گیری از دستگاه هواساز برای محیط کوچک و محدود چندان صرفه اقتصادی ندارد. بهره گیری از مه پاش پروانه ای و همچنین رطوبت ساز التراسونیک بهترین گزینه ها برای تامین رطوبت مورد نیاز سالن است. این دستگاهها با اتکا بر سیستمی که دارند می توانند به راحتی آب را به ذرات بسیار ریز آب و در نهایت به رطوبت تبدیل کنند و از خروجی به محیط انتشار دهند. البته باید توجه داشت که شیوه کارکرد هر یک از این دستگاه ها با یکدیگر تفاوت دارد.

رطوبت ساز التراسونیک می تواند ساختار آب را توسط امواج فراصوت تولید شده از پیزوسرامیک ها دچار تغییر و از هم گسیختگی کند. در این حالت آب به ذرات بسیار کوچک تبدیل شده و نهایتاً به صورت رطوبت خنک به مکان مورد نظر انتشار می یابد. سری از دستگاهها در ظرفیت‌های کوچک، متوسط و بزرگ طراحی و تولید می شود که در هر یک از آنها تعداد پیزوسرامیک ها و خروجی ها با یکدیگر تفاوت دارد. این تنوع محصول باعث شده تا شما بتوانید با توجه به بودجه و بزرگی مکان مورد نظرتان بهترین گزینه را انتخاب نمایید.

 

 

کاربرد فن سیرکوله

یکی دیگر از مهم ترین مواردی که حضور آن در داخل سالن بسیار حائز اهمیت است، فن سیرکوله می باشد. همانگونه که از نام این محصول پیداست، از آن نه برای تهویه و تبادل هوا بلکه برای به حرکت درآوردن هوا و چرخش آن در داخل سالن بهره گیری می کنند. در این حالت رطوبت تولید شده توسط دستگاه های مه پاش و یا گرما تولید شده توسط بخاری ها و هیتر ها در یک بخش از سالن تجمع نمی یابد و شرایط در همه جای مکان یکنواخت می شود.حائز اهمیت است بدانید که شرکت های سازنده برای رفاه حال کاربر و رفع نیاز های آن ها فن سیرکوله را در انواع 40، 50 و 60 سانتی متری طراحی و تولید می کنند تا فرد بتواند با توجه به نیاز خود محصول منسا را خریداری کند.

 

 

کاربرد فن تهویه

نوعی دیگری از فن ها برای سالن ها استفاده می شود که تامین هوای تازه و تبادل هوا داخل و بیدون را به انجام میرساند. فن تهویه در شکل ها و ابعاد مختلف طراحی و تولید می شود که هر یک از آن ها را می توانید با توجه به نیاز و سرمایه ای که در اختیار دارید تهیه کنید. برای مثال در فن 120 در 120 که برای سالن های پرورش قارچ و گلخانه ها گزینه بسیار مناسبی است از موتور الکتروژن برای چرخش پروانه بهره گیری شده که قدرت آن معادل 1.5 اسب بخار می باشد. علاوه بر این با توجه به تکنولوژی روز دنیا در این فن ها از سیستم تسمه و فولی بهره گیری شده است. بر اساس این سیستم موتور به صورت غیر مستقیم و توسط یک تسمه مقاوم به پروانه نصب می شود تا بدین شکل از گزند آسیب و سوختگی در امان باشد.

 

 

کاربرد هواساز سالن قارچ

هواساز مهم ترین و پرفروش ترین دستگاهی است که از آن بیشتر در سالن پرورش قارچ استفاده می کنند. چنانچه مکان مورد نظر شما بزرگ باشد جهت خرید تجهیزات لازم برای سالن قارچ باید حتماً هواساز را در اولویت لیست خود قرار دهید. این دستگاه با توجه به قطعات و سیستم کارکرد فوق پیشرفته ای که دارد می تواند با توجه به نیاز محیط و تنظیمات صورت گرفته از سوی شما هوای خنک، گرم و رطوبت تولید کند تا بدین شکل تمامی شرایط استاندارد برای رشد قارچ ها را تامین کند. شما می توانید حتی با استفاده از هواساز سالن قارچ به راحتی رطوبت محیط را تا 90 درصد بالا ببرید.

 

 

بخاری آتش درون

چنانچه در اقلیم های سرد کشور مشغول به فعالیت هستید بدون شک تامین گرمای سالن برای شما چالش برانگیز خواهد بود. باید دقت کنید که قارچ ها از حساسیت بالایی برخوردار بوده و شما نمی توانید از هر نوع بخاری یا جت هیتر برای تامین گرمای مورد نیاز بکارگیری کنید چرا اگر گاز های سمی حاصل از احتراق به محیط وارد شود می تواند باعث نابودی محصولات شما شده و خسارت سنگینی را به شما وارد کند.قارچ

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *