روش فروش و نگهداری قارچ

روش فروش و نگهداری قارچ


روش فروش و نگهداری قارچ

بهترین راه برای فروش قارچ در ایران

برای فروش قارچ در ایران راه ‌های متعددی وجود دارند و بستگی به سلیقه و استراتژی شما در روش ‌های خرید و فروش قارچ دارد. برخی از افراد که تولید بسیار انبوهی نداشته و به صورت محدود

قارچ تولید می‌کنند، محصولات خود را به مشتریان محلی می ‌فروشند. از جمله بهترین روش خرید و فروش قارچ در ایران می ‌توانیم موارد زیر را نام ببریم.

1- فروش حضوری قارچ

در این روش می ‌توانید محصول تولید شده را به افراد مختلف بفروشید و در واقع خرده ‌فروشی قارچ را شروع کنید. این روش فروش قارچ اولین راهکاری است که به ذهن تولید کننده‌ های قارچ خطور

می‌کند. برای خرده ‌فروشی قارچ می ‌توانید مغازه ‌ای را به این منظور درست

کرده و محصولات خود را به فروش برسانید که خود به سرمایه ‌ای برای راه ‌اندازی مغازه نیاز دارید. اگر سرمایه لازم را ندارید می‌ توانید شخصا به بازارهای روز رفته و برای فروش قارچ اقدام کنید. خرده

فروشی قارچ دکمه ای سفید سوددهی چندانی ندارد، زیرا ممکن است فروش خوبی نداشته باشید و یا اینکه قارچ‌ ها پس از چند روز خراب شوند.

2- فروش آنلاین قارچ

دیگر دوران فروش محصولات به صورت حضوری به سرآمده و افراد فروش اینترنتی و آنلاین را به فروش حضوری ترجیح می‌ دهند. به جرئت می ‌توان گفت که بهترین راه برای خرید و فروش قارچ در

ایران فروش اینترنتی است. در این روش می توانید بدون محدودیت مکان و زمان محصول خود را به فروش می‌رسانید. فروش اینترنتی و آنلاین قارچ از این جهت حائز اهمیت است که کلیه واسطه

ها میان خریدار و فروشنده حذف شده و سود بیشتری از فروش دریافت می‌کنید. مزایای فروش اینترنتی قارچ به شرح زیر هستند:

1- فروش در سریع ‌ترین زمان ممکن

2- جلوگیری از خراب شدن محصول

3- حذف کلیه واسطه ‌های فروش

4- راحت بودن فروش

5- حفظ کیفیت بالای محصول

مدت زمان نگهداری قارچ دکمه ای

به دلیل اینکه فاصله بین برداشت قارچ و ارائه به بازار حداقل یک روز به طول می‌انجامد و معمولاً فروش قارچ در مراکز فروش نیز حدود یک تا دو روز یا حتی بیشتر طول می‌کشد لذا تا رسیدن قارچ به

دست مصرف کننده از زمان برداشت حداقل ۲ تا ۳ روز گذشته است بنابراین اولاً در صورت امکان باید نسبت به تازه بودن قارچ خریداری شده حداکثر تلاش را انجام داد و ثانیاً پس از خرید قارچ لازم

است سریعا نسبت به مصرف آن اقدام نمود.

نگهداری قارچ خریداری شده (حتی در یخچال) باعث کدر شدن، پوک و سبک شدن ، تند شدن بوی آن و تا حدی تند تر شدن طعم قارچ می گردد لذا لازم است پس از خرید قارچ حتی در صورت عدم

تمایل به مصرف، آنها را از نایلون های پلاستیکی خارج نموده و در همان موقع آنها را در سبد در یخچال گذاشت. ماندن قارچ در نایلون های پلاستیکی به شدت باعث زرد شدن و حتی گندیدگی قارچ

می گردد.

مصرف قارچ دکمه ای

از تولید و پرورش قارچ و همچنین برداشت و بسته‌بندی و بازاررسانی قارچ اینک نوبت به مصرف آن رسیده است امروزه عمده ترین نوع مصرف قارچ دکمه ای به صورت پخته در غذا و سپس استفاده

در صنایع غذایی برای تولید محصولاتی چون کنسرت ترشی و مربا می باشد مصرف خانگی قارچ دکمه ای بیشتر برای طبخ غذاهایی مانند ماکارونی، پیتزا، لازانیا و انواع خوراک قارچ می باشد.

فرآوری قارچ چیست؟

انجام اقداماتی برای نگهداری قارچ به مدت طولانی تر و استفاده متنوع تر را فراوری قارچ می گویند. هدف از فرآوری قارچ حفظ ارزش غذایی قارچ برای مدت بیشتر است هرچند ارزش غذایی، طعم و

عطر قارچ تازه ، معمولاً مطلوب‌تر از قارچ های فرآوری شده است.

روش های نگهداری قارچ دکمه ای به مدت طولانی

قارچ یکی از موادی است که نگهداری اش به مراتب سخت تر از مواد غذایی دیگر است. اگر قارچ ها را چند روز در یخچال یا به صورت خام در فریزر بگذارید سیاه می شوند.

برای نگهداری قارچ روش‌های مختلفی وجود دارد. اگر می‌خواهید قارچ های تازه‌ای که خریداری کرده اید را برای مدت زمان طولانی نگه‌داری و حفظ کنید به ادامه این مطلب توجه کنید.

پختن (نیم پز کردن قارچ)

پس از شستن و خرد نمودن قارچ، آنها را در قابلمه ریخته و به ازای هر یک کیلوگرم قارچ، یک لیوان آب ، کمی زردچوبه، فلفل و نمک به آن اضافه نموده و اجازه دهید پس از جوش آمدن آب به مدت

۵ تا ۱۰ دقیقه نیم پز شود در این حالت نیز آب خود را از دست می دهد حالا آب درون قابلمه را (که مخلوط آبی است که ابتدا به قابلمه اضافه کرده اید و آبی که قارچ پس می‌زند) خالی نموده و دوباره

قارچ را در قابلمه تا تبخیر بیشتر آب حرارت دهید قارچ پخته شده به دلیل این سرخ نشده است در غذاهایی مانند انواع سالاد، انواع خوراک، انواع خورشت، انواع ساندویچ و سس ها مورد استفاده

قرار می‌گیرد. قارچ پخته شده را با بسته‌بندی در فریزر به راحتی می‌توان تا ۳ ماه نگهداری نمود.

سرخ کردن قارچ

پس از شستن و خرد نمودن قارچ ، قارچ ها را در تابه به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم تاآب ان کاملا تبخیر شود و کمی زرد شوند سپس به تابه مقداری روغن مایع یا کمی کره گیاهی اضافه نموده و

به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم تا کاملا روغن ها جذب قارچ شوند. قارچ تفت داده شده برای استفاده در غذاهایی مانند ماکارونی، لازانیا ، خوراک مرغ و قارچ انواع ساندویچ و غیره مورد استفاده قرار می

گیرد قارچ سرخ شده را نیز با بسته‌بندی در فریزر به راحتی می‌توان تا دو ماه نگهداری نمود.

خشک کردن قارچ

یکی از قدیمی‌ترین و سنتی‌ترین روش‌ها برای نگهداری قارچ در مدت زمان طولانی، خشک کردن است.هدف از خشک کردن این است که میزان آب در دسترس کاهش یابد. این روش آسان، سریع و

ایمن بوده و قارچ های کاملاً خشک کرده را می توان مدت زمان زیادی نگهداری کرد .در این روش تنوع زیادی وجود دارد برخی افراد قارچ ها را با دستگاه خشک‌کن، خشک می‌کنند و برخی با استفاده

از نور خورشید و برخی هم از فر استفاده می‌کنند. روش‌های مختلف نتایج متفاوتی نیز دارند. قارچ‌ها را بعد از شست‌وشو قطعه قطعه کنید و بعد آنها را روی توری چیده و در معرض نور خورشید یا این

که داخل فر با دمای 100-150 درجه‌ فارنهایت بگذارید تا قارچ‌ها بیشتر رطوبت خود را از دست بدهند. سپس آنها را در کیسه و ظرف‌های کوچک بریزید. در یک حالت دیگر می‌توانید قارچ‌ها را به

مدت 10 دقیقه در آب داغ یا آب گرم بریزید تا قارچ‌ها کمی باد کنند و گوشتالوتر شوند و بعد آن را به روش قبل خشک کنید و در ظرف‌های کوچک نگهداری کنید. با این روش، قارچ‌ها هم راحت‌تر

ذخیره و حفظ می‌شوند و هم راحت‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کنسرو کردن قارچ

یکی از بهترین روش‌های نگهداری قارچ در مدت زمان طولانی، کنسرو کردن است. کنسرو کردن از پرکاربردترین روش‌های نگهداری قارچ می‌باشد . اگر تا انجام کنسرو کردن مدت زمانی طول کشید

قارچ‌های برداشت شده را فریز کنید.

نگهداری قارچ در نمک

استفاده از نمک یکی از قدیمی ترین روش نگهداری غذاهاست. در مورد قارچ یک قسمت نمک با سه قسمت قارچ تمیز و تازه به صورت لایه لایه روی هم بریزید و دقت کنید که لایه آخر قارچ به طور

کامل با نمک پوشیده شده باشد.

مصرف قارچ به صورت خام

قارچ را می‌توان پس از شستن و خرد کردن به صورت خام استفاده نمود. استفاده از قارچ خام، به صورت مصرف در انواع سالاد ها توضیح داده می شود. قارچ را می‌توان با انواع سس های ایرانی و

فرنگی به صورت خام در انواع سالادها مصرف نمود. ممکن است در برخی افراد خوردن زیاد قارچ خام، حالت نامطبوعی را در معده ایجاد نماید.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *