معرفی انواع قارچ خوراکی

معرفی انواع قارچ خوراکی


معرفی انواع قارچ خوراکی

جایگاه قارچ ها در نزد عموم:

نیمی از قارچ های موجود، غیر قابل خوردن اما بی ضرر هستند، یک چهارم آن خوراکی است، و شاید باورنکردنی بنظر برسد، اما ۲۰ درصد قارچ ها، انسان را بیمار می‌کند؛ طعم چهار درصد از آنها خوشمزه تا عالی است، و یک درصد از کل قارچ ها، می‌تواند یک انسان را از پا در

بیاورد.در همه جای دنیا، قارچ‌ها مصارف غذایی و همچنین دارویی دارند. گفته می شود که فراعنه‌ی مصر، آنقدر قارچ‌های خود را دوست داشتند که از آن به عنوان غذایی برای صاحب امتیازان یادکرده و مردم عادی را از خوردن آنها منع می‌کردند. از طرف دیگر، صاحب امتیازان

و والامقامان در یونان باستان و روم از قارچ در غذاهای خود استفاده می کردند. رومی ها برای اطمینان از سمی نبودن قارچ، پیش مرگ داشتند.

انواع مختلف قارچ ها:

 قارچ دکمه ای (Button Mushrooms):

این نوع قارچ، رایج ترین و متداول ترین نوع قارچ موجود در اکثر سوپر مارکت هاست و با عنوان قارچ سفید نیز شناخته می‌شود. این قارچ همیشه وقتی خیلی جوان است برداشت می شود و طعمی لطیف، اما خاکی دارد و از آنجا که در تمام طول سال در دسترس است، پیدا

کردن آن بسیار آسان است. اگر به دنبال قارچی مناسب برای پخت و پز هستید، قارچ های دکمه ای بهترین گزیه اند، چرا که دارای عطر و طعمی ملایم و بافتی سفت هستند.

برای عطر و طعم بهتر آن­ ها، می­ توانید از ژله ­های قهوه ­ای استفاده نمایید. شما می­توانید از آن­ ها در سوپ استفاده کنید. هنگام پختن آن­ ها به یاد داشته باشید که بایستی کمی آبکی باشد؛ بنابراین، آن را در دمای بالا و تابه بزرگ نگهداری کنید.

چیز جالبی که باید در نظر داشته باشید این است که می­توانید از کلاهک و ساقه­ های آن به صورت متفاوت استفاده کنید. ضخیم شدن ساقه­ ها موجب دوکسل می­شود که می تواند یک لایه ثابتی از عطر و طعم را داشته باشد.

قارچ های قیفی (Funnel):

قارچ­ های قیفی نسبت به سایر قارچ ­ها دارای عطر و طعم بهتری است. آن­ ها زمینی بوده و بسیار خوشمزه هستند. قارچ­ های قیفی مسن دارای طعم فلزی هستند؛ بنابراین، بهتر است قبل از پختن به صورت خام نگهداری شود. از آنجا که قارچ­ های قیفی به صورت وحشی رشد

می­کنند، می­توان در مکان­ ها و بازارهای اختصاصی و بازار کشاورزان به فروش رساند. اگر می­ خواهید آن­ها را امتحان کنید، همیشه با یک متخصص میکروب یا قارچ مشورت کنید. اگر شما خودتان قارچ قیفی را پیدا کردید، در نظر داشته باشید که در ترشی استفاده کنید.

قارچ تاشو (Beech Mushrooms):

این قارچ، که قارچ Clamshell نیز نامیده می شود، دارای کلاهک هایی به رنگ قهوه ای و ترد، و طعمی شیرین و مغزدار است. پختن این نوع قارچ، بهترین روش برای خوردن آنها است. اگر به صورت خام خورده شوند، طعم تلخی دارند که به احتمال زیاد، آن را دوست

نخواهید داشت.این قارچ، همیشه به عنوان قارچ راش شناخته می­شود. این قارچ کمتر شناخته شده و به صورت خوشه ­ای رشد می­کند و می­توان به صورت پخته شده استفاده نمود. عطر و طعم آن تلخ بوده و زمانی که پخته می­شود، شیرین می­گردد. بنابراین، اگر قصد دارید آن­ها را

طبق سلیقه خود بپزید، مقداری چاشنی خام نیز اضافه کنید.

قارچ Cremini:

این نوع قارچ که با عنوان “قارچ portobellos کوچک” نیز شناخته می‌شود، بسیار شبیه به قارچ دکمه ای سفید، اما کمی بزرگتر است. قارچ Cremini به رنگ قهوه ای روشن هستند و طعم مطلوبی دارند و می توان آنها را به جای قارچ های سفید دکمه ای، استفاده کرد.

قارچ کرمینی دارای بافت متراکم بوده و طعم آن بیشتر از قارچ دکمه­ ای است. بسیاری از مردم قارچ کرمینی را نمی­شناسند، در واقع، قارچ دکمه ­ای کوچک است. این قارچ خوشمزه بوده و به همراه برنج وحشی در سوپ استفاده می­شود.

قارچ Enoki:

قارچ Enoki کلاهکی کوچک، رنگی سفید و ساقه بلندی شبیه به جوانه لوبیا دارد. در غذاهای آسیایی بسیار محبوب است، و می توانید آن ها را به صورت کنسرو یا تازه خریداری کرده و از طعم آن لذت ببرید. این قارچ بافتی ترد دارد و در بسیاری از سالادها و سوپ ها، بسیار

عالی و پُر کاربرد است. این قارچ، بومی ژاپن است و با یکبار امتحان کردن آن، باز هم آن را خواهید خواست.

قارچ انوکی با نام قارچ زمستانی نیز شناخته می­شود. طعم آن­ها بسیار کم است (گاهی اوقات غیر قابل تشخیص است). قارچ انوکی به صورت خوشه­ ای رشد کرده و به فروش می­رسد. می­توانید آن­ها را به قطعات کوچکتر یا ساقه­ های جداگانه، برش دهید.

قارچ خارپشت (Hedgehog Mushrooms):

تازه ی این قارچ، که به “قارچ دندان شیرین” (Sweet Tooth mushroom) نیز معروف است، عطر و طعمی شیرینی دارد، اما قارچ مانده و قدیمی، ممکن است کمی تلخ باشد. قارچ خارپشت، بسیار شبیه به قارچ Chanterelle است و در ماه های سرد زمستان، در ساحل غربی،

به سختی رشد می کند. همچنین دارای طعمی گوشتی، مغزدار و ترد است.

گاهی اوقات با نام فرانسوی pied de mouton نیز شناخته می­شود که وحشی بوده و لبه ­های آن اندکی شیرین است. اکثر مردم می­گویند که آن­ ها دارای طعم گوشت خوک بوده و در نمونه­ های مسن لبه­ های آن­ها فلزی است. در بخش­های غربی ایالات متحده آمریکا، در زمستان

رشد می­کند. سرخ کردن آن باعث بهبود عطر و طعم می­شود.

قارچ لوبوستر (lobster):

قارچ لوبوستر به رنگ قرمز روشن بوده و در بخش ­های غربی ایالات متحده آمریکا یافت می­شود. نام آن از رنگ و طعم آن می­آید. طعم و عطر ملایمی دارد. متاسفانه، مانند بسیاری از قارچ­ های وحشی قبل از خورد خوب بشویید و خوب گرما دهید.

قارچ صدفی (Oyster Mushrooms):

قارچ های صدفی، شباهتی به انواع دیگر قارچ ها ندارند، اما نیازی به ترسیدن از آنها نیست. این قارچ ها، طعم لطیف و شیرینی دارند و بسیار مقرون به صرفه هستند. دلیل نام گذاری این قارچ ها، شکل ظاهری آنهاست و در بعضی از مواقع سال، طعمی تقریباً شبیه به رازیانه

دارند.از قارچ های صدف دار، می توان در غذاهای مختلفی استفاده کرد، زیرا طبخ آن بسیار راحت است. این قارچ‌ها در رنگ های مختلف مثل خاکستری، قهوه ای، قرمز، سبز – زرد هستند و هرچه جوان تر باشند، طعم بیشتر و خوشمزه تری خواهند داشت. قارچ ­های صدفی

نسبت به سایر قارچ ­ها شکننده ­تر هستند.قارچ

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *