فواید قارچ در تغذیه چیست؟

فواید قارچ در تغذیه چیست؟


فواید قارچ در تغذیه چیست؟

فواید قارچ ها چیست؟

فواید قارچ ها از زمانی مورد توجه قرار گرفته است که بحث های زیادی در مورد ضد سرطانی بودن، قارچ ها مصرف آن را به چالش کشید. این در حالی است که قارچ ها در اشکال، اندازه ها و رنگ های مختلفی وجود دارند. مواردی که سمی نباشند کاملاً سالم و خوش طعم

هستند.سالهاست که از قارچ ها برای افزودن طعم در بسیاری از غذاهای مختلف استفاده می شود. اگرچه آنها در واقع قارچ هستند، اما قارچ ها خود در دسته سبزیجات به منظور پخت و پز قرار می گیرند که می توانید آنها را برای طعم بهتر به غذا اضافه کنید.

فواید قارچ ها در تغذیه

قارچ ها فاقد چربی، کم کالری و مقدار کم سدیم و کلسترول هستند. آنها همچنین دارای فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی هستند. فواید تغذیه ای بسته به نوع قارچ متفاوت است. اما به طور کلی، آنها منبع خوبی از مواد مغذی زیر هستند:

آنتی اکسیدان ها

آنتی اکسیدان ها به محافظت از بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد که می توانند باعث بیماری هایی مانند بیماری قلبی و سرطان شوند، کمک می کنند. آنها همچنین از فرد در برابر آسیب ناشی از پیری محافظت و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند. قارچ سرشار از آنتی

اکسیدانی به نام سلنیوم است. در واقع، آنها بهترین منبع تولید مواد معدنی هستند.

گلوکان بتا

گلوکان بتا نوعی فیبر محلول در رژیم غذایی است که به شدت با بهبود کلسترول و تقویت سلامت قلب ارتباط دارد. همچنین می تواند به بدن در تنظیم قند خون کمک کند و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد. اعتقاد بر این است که قارچ های صدف و شیتاکه موثرترین

گلوکان های بتا را دارند.

ویتامین های گروه B

قارچ سرشار از ویتامین های گروه B ریبوفلاوین، نیاسین و اسید پانتوتنیک است. این ترکیب به محافظت از سلامت قلب کمک می کند. ریبوفلاوین برای گلبول های قرمز خون، نیاسین برای سیستم هضم و حفظ سلامت پوست و اسید پانتوتنیک برای سیستم عصبی مفید

است و به بدن کمک می کند تا هورمون های مورد نیاز را تولید کند.

مس

مس به بدن در تولید سلول های قرمز خون کمک می کند، که برای رساندن اکسیژن به بدن استفاده می شود. این ماده معدنی همچنین برای سایر فرایندهای بدن مانند حفظ سلامت استخوان ها و اعصاب مهم است. حتی بعد از پخته شدن، یک وعده ۱ قاشق غذاخوری قارچ

می تواند تقریباً یک سوم مقدار توصیه شده مس روزانه را تأمین کند.

پتاسیم

پتاسیم در مورد عملکرد قلب، عضله و اعصاب بسیار مهم است. در ۳/۲ فنجان قارچ پورتوبلو پخته شده تقریباً به اندازه یک موز متوسط پتاسیم وجود دارد.

ارزش غذایی قارچ چقدر است؟

قارچ هایی که خوراکی هستند می توانند چندین ماده مغذی مهم را تأمین کنند. انواع مختلف قارچ ها دارای ترکیبات متفاوت و مشخصات تغذیه ای هستند. مردم می توانند آنها را به صورت تازه، کنسرو شده یا خشک خریداری کنند.

فواید سلامتی قارچ کدامند؟

پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در قارچ می تواند برای سلامتی فرد مفید باشد.

قارچ ها حاوی پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند. اینها می توانند فواید مختلف سلامتی داشته باشند.

به عنوان مثال، آنتی اکسیدان ها مواد شیمیایی هستند که به بدن کمک می کنند تا رادیکال های آزاد را از بین ببرد.

رادیکال های آزاد محصولات جانبی سمی متابولیسم و سایر فرآیندهای بدن هستند. تجمع آنها در بدن باعث استرس اکسیداتیو می شود. این می تواند به سلولهای بدن آسیب برساند و احتمال دارد باعث بیماری های مختلف شود.

از جمله عوامل آنتی اکسیدانی موجود در قارچ ها:

کولین

سلنیوم

ویتامین سی

انتخاب و خرید قارچ

هنگام خرید قارچ بهتر است انواع تازه، انواع سفت و خشک را انتخاب کنید. از قارچ هایی که لجن یا پژمرده به نظر می رسند خودداری کنید. قارچ ها را در یخچال نگهداری کنید. تا زمان آشپزی با قارچ نباید آنها را بشویید. باید آنها را قبل از استفاده با دقت بشویید و تمیز

کنید تا خاک آنها را پاک کنید. در صورت لزوم انتهای ساقه ها را مرتب کنید. می توانید از قارچ ها به صورت کامل، تکه تکه شده یا خرد شده استفاده کنید.قارچ

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *