تقویت سیستم ایمنی بدن با خوردن قارچ
مدتهاست که ارتباط چاقی با سرطان نشان داده شده اما دانشمندان هنوز تصویر کاملی از این موضوع ندارند. پژوهش جدیدی که در “دانشگاه هاروارد” (Harvard University) انجام شده است، برخی از قطعات گمشده این پازل را مشخص میکند و نشان میدهد که
سلولهای سرطانی میتوانند از چربی در دسترس برای گرسنه نگه داشتن سلولهای ایمنی استفاده کنند و جلوی آنها را برای هدف قرار دادن تومور بگیرند.
این موضوع مشخص شده است که رژیمهای غذایی پرچرب، خطر ابتلاء به انواع گوناگون سرطان را افزایش میدهند و به کاهش نتایج درمان و میزان بقا منجر میشوند. برای نمونه، پژوهشهای پیشین نشان دادهاند که چاقی به متاستاز سرطانهای خوشخیم میانجامد.
بافتهای چربی میتوانند سلولهای بنیادی سرطان را مخفی کنند و امکان رشد دوباره پس از شیمیدرمانی را به آنها بدهند. در هر حال، نتایج همیشه هم به این شکل نیست و گاهی چاقی میتواند نتایج برخی از انواع سرطان را بهبود ببخشد.
پژوهشگران دانشگاه هاروارد در این پروژه دریافتند که به نظر میرسد رژیمهای غذایی پرچرب، میزان سلولهای “CD۸+ T” را کاهش میدهند و همچنین، به کاهش توانایی آنها در مقابله با سرطان منجر میشوند. هنگامی که چربی به سادگی در دسترس باشد، تومورها
متابولیسم خود را دوباره تنظیم میکنند. انرژی زیاد میتواند به رشد تومور سرعت ببخشد و در عین حال، سلولهای تی را از سوختی که برای مقابله با سرطان به آن نیاز دارند، محروم کند.
” آرلین شارپ” (Arlene Sharpe)، از پژوهشگران این پروژه گفت: ما اکنون میدانیم که یک جنگ متابولیک میان سلولهای تی و سلولهای تومور وجود دارد. پژوهش ما، نقشهای را برای بررسی این کنش متقابل فراهم میکند و به ما امکان میدهد تا در مورد ایمنیدرمانی
سرطان و درمانهای ترکیبی آن فکر کنیم.
تقویت سیستم ایمنی بدن با خوردن قارچ
پژوهشگران این ارتباط پیچیده را در موشهای مبتلا به انواع گوناگون سرطان مورد بررسی قرار دادند. آنها برخی از موشها را با رژیم غذایی پرچرب و برخی را با رژیم غذایی معمولی تغذیه کردند. پژوهشگران دریافتند که تومورها در موشهای چاق، سریعتر رشد میکنند.
همچنین پژوهشگران دریافتند که ریز محیط تومور در موشهای چاق، دارای اسیدهای چرب آزاد کمتری است. آنها نتیجه گرفتند که سلولهای سرطانی، مصرف چربی خود را افزایش میدهند و چیزی برای سلولهای CD۸+ T باقی نمیگذارند. پژوهشگران باور دارند که
یافتههای آنها میتوانند به بهبود ایمنیدرمانی سرطان کمک کنند. این پژوهش، در مجله “Cell” به چاپ رسید.
فواید خوردن قارچ؛ از تقویت سیستم ایمنی تا کاهش وزن
قارچ در بین مواد غذایی کمیاب است که منبع غذایی خوبی برای ویتامین D محسوب میشود. این یک سبزی کم کالری است که میتوانید به عنوان بخشی از رژیم لاغری نیز از آن استفاده کنید. ماهیت قارچ همه کاره است یعنی میتوان از آن در سالاد و سوپ استفاده کرد و
حتی میتوان آن را به عنوان یک میان وعده در نظر گرفت. در این مقاله در مورد دلایل اینکه شما چرا باید به صورت مرتب قارچ بخورید صحبت خواهیم کرد. حتی اگر طعم خوشمزه این سبزیجات برای خوردن منظم به اندازه کافی برای شما قانع کننده نیست، در اینجا چند
دلیل دیگر وجود دارد که باعث میشود عاشق آن شوید.
ویتامین D در قارچ
ویتامین D را میتوانید از قارچ نیز دریافت کنید. طبق اعلام وب ام دی، قارچها در معرض نور خورشید ویتامین D میسازند. یک قارچ پرتابلا هنگامی که با نور خورشید پرورش مییابد میتواند ویتامین D کافی را برای یک روز تأمین کند. قارچهای دکمهای، انواع قارچ کرمینی
قهوهای و پرتابلا میتوانند ویتامین D مورد نیاز بدن را فراهم کنند.
سلنیوم در قارچ
سلنیوم مانند آنتی اکسیدان در بدن کار میکند یعنی محافظت در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد را فراهم میکند. همچنین قارچ ضمن تقویت سیستم ایمنی بدن منبع بسیار خوبی برای سلنیوم به شمار میآید.
نقش قارچ در کاهش وزن
قارچها کم کالری هستند و به عنوان نمونه پنج عدد قارچ دکمهای یا یک قارچ کامل پرتابلا فقط ۲۰ کالری دارد. همچنین قارچ میتواند شما را برای مدت طولانیتری سیر نگه دارد.
ماهیت قارچها همه کاره است
” روژوتا دیوکار”، متخصص تغذیه، اظهار کرد: شما باید غذاهایی بخورید که ماهیت همه کارهای دارند. غذاهای ورسای به غذاهایی گفته میشود که به راحتی در دسترس باشند و پخته میشوند، به علاوه میتوان آنها را به روشهای مختلفی مانند سالاد، سبزی یا سوپ استفاده
کرد. روشهای زیادی وجود دارد که میتوانید از آنها برای خوردن قارچ استفاده کنید و لذت ببرید.قارچ
بدون دیدگاه