خواص قارچ خام برای بدن

خواص قارچ خام برای بدن


خواص قارچ خام برای بدن

خواص بی نظیر قارچ

قارچ را می توان در همه ی فصول سال کشت و برداشت کرد و نیازی به نور خورشید ندارد. قارچ خوراکی دارای خواص بالایی برای کودکان، بارداری، دیابت، سلامت قلب و مغز می باشد و از بیماری هاي‌ مختلف مانند کم خونی، چاقی، آکنه، مشکلات گوارشی و سکته قلبی و

مغزی پیشگیری می‌کند.

طبع قارچ:

طبع قارچ خوراکی گرم است.

خواص بی نظیر قارچ | مضرات و خواص قارچ خام برای بدن

فواید قارچ خام

مصرف قارچ مخصوصا قارچ دکمه اي میتواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود، به گزارش تالاب براساس پژوهش ها در قارچ انواع پروتئین و مواد ضد ویروسی وجوددارد که مصرف آن ها باعث ترمیم بافت هاي‌ آسیب دیده بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن می شود،

براین اساس کارشناسان توصیه می کنند افراد هنگام بیماری بویژه سرما خوردگی و آنفلوآنزا در صورتی که منع دارویی و یا آلرژی به قارچ ندارند در ترکیب سوپ مرغ از قارچ پخته هم استفاده کنند تا علائم بیماری زودتر در بدن آن ها ازبین برود.

قارچ ها دارای مقدار بالایی از آنتی اکسیدان هاي‌ ضروری برای بدن هستند که می‌توانند با تشکیل رادیکال هاي‌ آزاد دربدن مقابله کنند و به این ترتیب مانع از بروز بیماری هایي چون آلزایمر، سرطان، پارکینسون و سایر بیماری هاي‌ ناشی از عفونت در بدن شوند.

محققان با تحقیقات برروی ترکیبات تشکیل دهنده قارچ ها دریافتند اثر ضد سرطانی وضدعفونی کنندگی قارچ مانند اثر کپسایسین درفلفل چیلی و پاپریکا است و میتواند همگام با انها بعنوان یک عامل محافظتی برای پیشگیري از ابتلا به انواع بیماری ها مورد استفاده قرار

بگیرد.

بر اساس تحقیقات قارچ منبع بسیار خوبی از گروه :

ویتامین هاي‌ B

ویتامین B۲ «ریبوفلاوین»

ویتامین B۳ «نیاسین»

مصرف ویتامین B

برای بدن بسیار حیاتی است زیرا قند و گلوکز موجود در هیدروکربن و سایرخوراکی ها رابه انرژی برای سوخت و ساز بدن تبدیل می‌کند.

کارشناسان در جدید ترین مطالعات خود که درمجله اپیدمیولوژی سرطان به چاپ رسیده است دریافتند بالا بودن سطح سلنیوم در خون زنان باعث محافظت ازبدن آن ها دربرابر ابتلا به بیماری سرطان مثانه می شود، سلنیوم به میزان زیاد در قارچ خوراکی وجوددارد و بر این

اساس محققان توصیه می کنند افراد در طول روز حتما مقداری قارچ درحدود ۳۲ گرم برای حفظ سلامت بدن مصرف کنند.

قارچ را می توان به انواع شیوه ها مصرف کرد اما کارشناسان توصیه می کنند افراد قارچ رابه صورت خام، پخته، کبابی و یا آب پز مصرف کنند و از مصرف ان به صورت سرخ کرده پرهیز کنند زیرا تعداد زیادی از خواص درمانی قارچ به این ترتیب از بین میرود و بدلیل فرم

ساختار قارچ میزان بالایی از روغن جذب ان می شود.

کارشناسان همچنین توصیه می کنند افراد از مصرف قارچ در مناطق جنگلی خودداری کنند به ویژه اگر شناخت کافی در خصوص شناخت انواع قارچ ها ندارند زیرا تعداد زیادی از قارچ ها به شدت سمی هستند و می‌توانند باعث مسمومیت شدید غذایی، آسیب به اعصاب و

حتی مرگ شوند.

کاهش فشار خون بالا با مصرف قارچ

قارچ دارای پتاسیم فراوانی است که باعث گشاد شدن عروق و کاهش فشار خون بالا می شود.

کاهش کلسترول خون با قارچ

قارچ گیاهی سرشار از پروتئین و فاقد کلسترول است که کربوهیدرات ناچیز دارد. پروتئین، فیبر و برخی آنزیم هاي‌ موجود در قارچ باعث کاهش کلسترول خون شده و از بیماری هاي‌ قلبی عروقی مانند تصلب شرایین، حمله قلبی و سکته مغزی پیشگیری میکند.

بهبود کم خونی

از علائم کم خونی می توان به خستگی، سردرد، تضعیف عملکرد عصبی و مشکلات گوارشی اشاره کرد. قارچ منبع خوب آهن است که باعث تولید گلبول هاي‌ قرمز شده و از کم خونی پیشگیری می‌کند.

مس موجود در قارچ نیز موجب جذب بهتر آهن در بدن شده و از بروز کم خونی جلوگیري می‌کند.

قارچ مفید برای سلامت قلب

فیبر، پتاسیم و ویتامین C موجود در قارچ به سلامت قلب و عروق کمک می‌کند. ترکیب مقدار فراوان پتاسیم و اندکی سدیم موجود در قارچ برای تنظیم فشار خون مفید است و خطر ابتلا به انواع بیماری قلبی عروقی را کاهش میدهد.

قارچ مفید برای سرطان

قارچ دارای خواص ضدسرطانی است. اسید لینولئیک موجود در قارچ مضرات استروژن بیش از حد را کاهش داده و از بروز سرطان سینه پیشگیری می‌کند. افزایش استروژن از علل اصلی بروز سرطان سینه در زنان یائسه می باشد.

بتاگلوکان نیز باعث کاهش رشد سلول هاي‌ سرطان پروستات می شود.

تقویت سیستم ایمنی بدن با قارچ

ارگوتیزیون موجود در قارچ حاوی مقادیری گوگرد می‌باشد و باعث محافظت در برابر رادیکال هاي‌ آزاد و تقویت سیستم ایمنی می شود. قارچ حاوی آنتی بیوتیک هاي‌ طبیعی مشابه پنی سیلین است و از رشد میکروبی و عفونت هاي‌ قارچی پیشگیری کرده، زخم را التیام می

بخشد.

ویتامین A ؛ C و B موجود در قارچ نیز در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش مهمی ایفا میکند.

ضدالتهاب

ارگوتیونین موجود در قارچ خاصیت ضدالتهابی داشته ودر درمان آلرژی و کاهش رشد تومورهای سرطانی مفید است.

قارچ برای کاهش دیابت

کربوهیدرات ناچیز، پروتئین، فیبر و آب موجود در قارچ برای پیشگیری از دیابت موثر است. قارچ حاوی انسولین طبیعی و آنزیم هایي است که به کاهش قند موجود در غذاها کمک کرده و باعث التیام عملکرد کبد، پانکراس و سایر غدد درون ریز می شود که در تولید و تنظیم

انسولین نقش مهمی دارند.

قارچ یک آنتی بیوتیک طبیعی است که برای پیشگیری و درمان عفونت دیابتی مفید است.

سلامت استخوان

قارچ منبع غنی کلسیم است که موجب تقویت استخوان ها شده و از پوکی استخوان، درد مفصلی و تخریب استخوانی پیشگیری میکند.

جذب مواد مغذی

ویتامین D در تعداد کمی از مواد غذایی از جمله قارچ یافت می شود. ویتامین D برای تسهیل جذب و متابولیسم کلسیم و فسفر در بدن مفید بوده و برای حفظ سلامتی بدن حیاتی است.

خواص قارچ در بارداری

ویتامین B موجب سلامتی پوست، اعصاب و هضم بهتر در زنان باردار می شود. ویتامین D باعث جذب بهتر کلسیم در روده شده و برای سلامت استخوان زنان باردار و جنین حیاتی است.

قارچ آهن مورد نیاز دوران بارداری را تامین کرده و از کم خونی پیش گیری می‌کند. مصرف قارچ در دوران بارداری از یبوست، دیابت، فشار خون بالا و عفونت هاي‌ بارداری جلوگیري میکند.

خواص قارچ برای کودکان

مصرف قارچ برای رشد استخوان و سلامت دندان هاي‌ کودکان مفید است. قارچ باعث افزایش متابولیسم کودکان شده و انرژی روزانه کودک را تامین میکند.

قارچ سرشار از مواد مغذی آنتی اکسیدان ها، ویتامین B12؛ فسفر، آهن، ویتامین D و کلسیم است که برای بدن کودک حیاتی است. قارچ از کم خونی کودکان پیشگیری کرده و سیستم ایمنی بدن کودک را تقویت می‌کند. سلنیوم موجود در قارچ باعث حفظ سلامت بیضه

کودکان پسر می شود و از بروز سرطان مثانه پیشگیری می‌کند.

خواص قارچ برای پوست

قبل از اعمال موضعی هرگونه ماسک یا ضماد روی پوست صورت و سایر نقاط حساس بدن، حتما اندکی از ان را روی بخش کوچکی از پوست دست تست کرده و 20 دقیقه منتظر بمانید تا از عدم حساسیت پوست خود مطمئن شوید.

مرطوب کننده پوست

اسید هیالورونیک موجود در قارچ بعنوان مرطوب کننده طبیعی عمل کرده و از چین و چروک و خطوط ناخوشایند پیش گیری و باعث صاف شدن پوست می شود.

 

قارچ

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *