قارچ خوراکی_تمام خواص قارچ خوراکی

قارچ خوراکی_تمام خواص قارچ خوراکی


با خواص قارچ آشنا شوید !

قـارچ گیاهی است بسیار لطیف که به عنوان یک منبع پروتئین گیاهی قابل رقابت با گوشت بوده و همواره از اهمیت روز افزونی برخوردار است. ضمن آن که به صورت تازه و کنسرو شده در تمام فصول سال موجود می باشد. قارچ از گیاهانی است که شناخت آن بسیار مشکل می باشد. از این رو محققین آن را گیاه منحصر به فردی می دانند که با هیچ یک از گیاهان دیگر قابل قیاس نبوده و مشخصات مخصوص خود را داراست. امروزه نیز با شناخت خواص قارچ پرورش انواع آن از اهمیت به سزایی برخوردار است. با وجود این که قارچ از بقایای زاید گیاهی تغذیه می کند، اما سرشار از پروتئین، کلسیم، فسفر، انواع ویتامین و اسیدهای آمینه ضروری برای بدن است. تمامی قسمت های قارچ قابل مصرف است، لذا از نظر اقتصادی برای خانواده کاملا مقرون به صرفه است.

 

ارزش غذایی قارچ

قارچ سفید حاوی بسیاری از مواد مغذی ضروری است. این گیاه علاوه بر فیبر غذایی سرشار از مواد معدنی مانند آهن، سلنیم، مس، کلسیم، فسفر، روی، منگنز و درصد کمی سدیم و همچنین، حاوی پروتئین، قند، کربوهیدرات ها، کمی چربی و کالری نیز می باشد. قارچ دارای ویتامین هایی مانند ویتامین ث، ویتامین دی، ویتامین های گروه ب که شامل تیامین (ب یک)، نیاسین (ب 3)، ریبوفلاوین (ب 2)، اسید پانتوتنیک (ب 5) است، علاوه بر این سرشار از ویتامین ب 6، حاوی فولات و سایر آنتی اکسیدان های دیگر نیز می باشد.

 

خواص و ویژگی های قارچ !

طبع قارچ گرم است. کسانی که بیماری قند دارند می توانند از قارچ استفاده کنند. قارچ داروی ضد تومور است. کسانی که گوشت نمی خورند از قارچ استفاده کنند. قارچ حاوی ویتامین ب، فسفر و پتاسیم است و اسید آمینه هایی چون لنین و لوسیون دارد. قارچ فعالیت مغز را بر می انگیزد. ناراحتی گوارشی را درمان می کند. باعث بیرون کردن سم های بدن می شود و بلغم را برطرف می کند.

قارچ باعث تقویت استخوان ها می شود و بلغم را برطرف می کند. قارچ حاوی آنتی بیوتیک است. کمبود ویتامین دی را در بدن جبران می کند. کسانی که بزاق شان زیاد ترشح می کند از قارچ استفاده کنند. قارچ باعث می شود که مواد غذایی آسان جذب گردد و اخلاط مضر و فضولات را خارج می کند و دستگاه گوارش را تصفیه می کند.

چربی زیاد هضم قارچ را مشکل می کند. قارچ باعث تقویت نیروی جنسی می شود. قارچ اسهال و اسهال خونی را درمان می کند. خونریزی های داخلی را متوقف می سازد. قارچی به نام کومباجا ضد سرطان است. با مصرف کومباجا دوران جوانی افزایش می یابد و پیری دیرتر به سراغ تان می آید. قارچ کومباجا برای سختی رگ ها و عروق، نقرس و تنبلی روده بسیار مفید است. همچنین، قارچ باعث افزایش عملکرد آنزیم ها در بدن شده و به تنظیم متابولیسم و ​​تولید انرژی کمک می کند. قارچ سفید ماهیچه قلب را تقویت می کند و رگ های خونی را سالم نگه می دارد. علاوه بر این، به ساخت و بازسازی سلول ها و بافت های بدن کمک می کند.

 

توجه داشته باشید:

قارچ دیر هضم است و باعث غلظت خون می گردد. درد معده ایجاد می کند، امکان فلج و سکته دارد برای خنثی شدن این ها همراه آن زنجبیل بخورید. هیچ گاه بعد از خوراک قارچ آب سرد نخورید. اگر چنانچه با قارچ مسموم شدید و دکتر و دارویی در دسترس نبود فضله مرغ بخورید.از نگهداری قارچ درون کیسه پلاستیکی جدا خودداری کنید. حداکثر نگهداری قارچ در یخچال 3 الی 4 روز بوده است. قارچ را با آب سرد بشوئید ولی در آب خیس نکنید. تا زمانی که نمی خواهید از قارچ استفاده کنید آن را نشوئید. قارچ را در مایکروفر یا فر نپزید و بخار پز هم نکنید.

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *