مزایای خوردن قارچ دکمه ای

مزایای خوردن قارچ دکمه ای


مزایای خوردن قارچ دکمه ای

خوردن قارچ باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شه، براساس پژوهش ها در قارچ انواع مواد ضد ویروسی وجود داره که مصرف اون باعث ترمیم بافت های آسیب دیده بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن می شه. به همین دلیل مصرف قارچ خوراکی به ویژه زمانی که بدن بیمار و درگیر ویروسه می تونه چاره ساز باشه!

 

بهترین روش برای خوردن قارچ

قارچ رو می شه به روش های مختلف نوش جان کرد، اما کارشناسان توصیه می کنن، افراد قارچ رو به صورت خام، پخته، کبابی و یا آب پز مصرف کنن و از مصرف اون به صورت سرخ شده پرهیز کنن، زیرا بسیاری از خواص درمانی قارچ با این روش طبخ از بین می ره و به دلیل فرم ساختار قارچ میزان بالایی از روغن جذب اون می شه.

 

منبع خوب آهن، پتاسیم و مس

در هر ۱۰۰ گرم قارچ، حدود یک میلی گرم آهن وجود داره.
باید بگیم که توی هر ۱۰۰ گرم قارچ خوراکی چیزی حدود ۳۲۰ میلی گرم پتاسیم وجود داره!
یه واحد قارچ که شامل ۵۵ عدد متوسط می شه، حدود ۲۰ تا ۴۰ درصد نیاز بدن به مس رو تأمین می کنه.

 

خواص حیرت انگیز قارچ

مهار کبد چرب

برای مراقبت از کبد و بازسازی سلول‌ های کبدی و ترمیم آن‌ها قارچ گانودرما یکی از انواع قارچ هایی می باشد که بسیار کمک‌کننده است و خواص ضدالتهابی که در آن موجود است سبب کم شدن التهابات کبد می‌شود.با مصرف انواع دیگر قارچ ها برای کبد تاثیر چندانی ندارد، اما گانودرما بالاترین خواص را برای کبد چرب دارد.

 

برای خردسالان

قارچ يکي از خوردنی های مقوی و خوشمزه است که برای رشد و سلامت کودک بسيار مفيد است.به علت خواص زیادی که دارد در تامین پروتئین، ویتامین D و تقویت کبد مورد نیاز کودکان، تاثیر گذار است.پزشکان شروع خوردن قارچ را ۶ ماهگی و بعضی ها ۱۰ ماهگی، سن مناسب کودک می دانند.نباید قارچ به صورت خام به کودک داده شود، به روش پوره، کبابی یا قارچ پلو به کودکان بدهید.در دوران کسالت کودک دلبندتان از قارچ در سوپ و یا در غذایش استفاده نکنید، چون باعث طولانی شدن دوران ناخوش بودن آن‌ها می‌شود.

 

برای پوست

بیشتر مواقع از قارچ در محصولات مراقبت از پوست مختص رفع جای جوش و آکنه، استفاده می کنند.قارچ به دلیل خواص ضد التهابی برای استفاده موضعی از این ترکیبات طبیعی، به طول درمان سرعت می بخشد و با التهاب مبارزه می کند.

قارچ باعث روشن شدن پوست می شود و به دلیل پلی ساکارید خواص ضد پیری هم دارد.قارچ یک آنتی اکسیدان قوی است که از پیدایش اگزما و التهابات پوستی جلوگیری می‌کند.

 

مهار فشار خون

قارچ با دارا بودن پتاسیم کمک به گشاد شدن رگ ها می کند و باعث پایین آمدن فشار خون می شود و خطر سکته مغزی را کاهش می دهد.با افزایش اکسیژن به مغز و جریان خون، پتاسیم موجود در قارچ کمک میکند، اعصاب فعالیتش را تحریک کند و سطح آگاهی و هوشیاری، دانش فرد بالا باشد.

 

تناسب اندام

قارچ با دارا بودن مواد معدنی، ویتامین ها، پروتئین کم چرب، مملو از فیبرو فاقد کلسترول و چربی است و برای بدن خواص بسیاری دارد.با این ترکیبات عالی، قارچ به کاهش وزن شما کمک بسیاری می کند.قارچ شامل ۱ تا ۶ درصد پروتئین است که در بدن باعث دیر هضم شدن و سیری طولانی مدت می‌ شود و برای هضم آن، بدن به سوخت‌ و ساز زیادی می افتد، از این رو مسبب لاغری می‌گردد.

 

مهار دیابت

یکی دیگر از خاصیت های قارچ نبرد با دیابت می باشد.قارچ میزان بسیاری آنزیم های طبیعی و انسولین دارد که به شکسته شدن قند و نشاسته های موجود در غذا کمک می کند.آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی موجود در قارچ به دوا ی عفونت‌ها و دردها کمک می‌کند.افرادی که مبتلا به دیابت نوع دو هستند، با مصرف قارچ سطح قند، لیپید و انسولین بهبود می یابد.

از دیگر خواص قارچ می­توان به موارد زیر اشاره کرد:

خواص ضد سرطانی
موثر بر تقویت سیستم دفاعی بدن
نبرد با ریزش مو
موثر بر تقویت چشم
موثر بر سلامت استخوان ها
کاهش کلسترول خون

کالری قارچ ها

قارچ خام مقدار 100 گرم

کالری : 22
کربوهیدرات : 3/26 گرم
چربی : 0/34 گرم
پروتئین : 3/09 گرم

قارچ پخته مقدار 100 گرم

کالری : 28
کربوهیدرات : 5/29
چربی : 0/47
پروتئین : 2/17 گرم

قارچ کبابی مقدار 100 گرم

کالری : 29
کربوهیدرات : 4/44 گرم
چربی : 0/58 گرم
پروتئین : 3/28 گرم

قارچ سرخ شده مقدار 100 گرم

کالری : 216
کربوهیدرات : 21/26 گرم
چربی : 12/79 گرم
پروتئین : 4/6 گرم

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *