روش پخت خوراک قارچ با مرغ

روش پخت خوراک قارچ با مرغ


روش پخت خوراک قارچ با مرغ

خوراک قارچ و مرغ از جلمه های غذاهای خوشمزه و مجلسی می باشد و با دستورات و مواد مختلفی درست می شود. برای مثال شما می توانید خوراک قارچ را با مرغ، با گوشت، با سیب زمینی و حتی با لوبیا سبز هم درست کنید.

 

 

مرحله اول

برای درست کردن خوراک قارچ و مرغ خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را به صورت معکبی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. قارچ ها را هم به صورت ورقه ای خرد کرده و آن را هم کنار بگذارید.

 

 

مرحله دوم

همچنین گوشت مرغ را در اندازه های دلخواه خرد کرده و کنار می گذاریم. در نهایت پیاز را هم به صورت نگینی و ریز خرد کرده و کنار بگذارید.

 

 

مرحله سوم

حالا در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. سپس پیاز نگینی خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیازها سبک و طلایی شود.

 

 

مرحله چهارم

در ادامه گوشت مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و بعد از اینکه کمی تفت دادیم، سیب زمینی های مکعبی خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند.

 

 

مرحله پنجم

در ادامه قارچ های ورقه ای سرخ شده را اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم تا قارچ ها هم سرخ شوند. در انتها فلفل دلمه ای را اضافه کرده و تفت می دهیم.

 

 

مرحله ششم

در یک ظرف دیگر نصف لیوان آب، رب گوجه، آب لیمو ترش تازه و ادویه ها را باهم ترکیب می کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم.

 

 

مرحله هفتم

حالا درب تابه را می گذاریم و صبر می کنیم تا مواد خوراک به جوش آید. پس از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم و حدود 20 دقیقه اجازه می دهیم تا مواد خوراک کاملا بپزد و جا بیفتد.

 

 

مرحله هشتم

پس از اینکه خوراج قارچ مون به خوبی پخت و جا افتاد آن را در ظرف سرو می کشیم به همراه برنج یا نان ساده نوش جان می کنیم.

در صورت تمایل می توانید رب و ادویه ها را ابتدا در مقداری روغن تفت بدهید و بعد داخل خوراک بریزید. ولی به نظر من نیاز نیست چون با روش بالا هم خوراک رژیمی خوشرنگ و خوشمزه می شود و هم کم روغن تر و سالم تر است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *