آموزش-ساده-طرز-تهیه-قارچ-سرخ-شده

آموزش-ساده-طرز-تهیه-قارچ-سرخ-شده


آموزش ساده طرز تهیه قارچ سرخ شده

 

چگونه قارچ سرخ شده تهیه کنیم؟

قارچ از هر نوعی چه سرخ شده در روغن و چه گریل شده یا کباب شده آن بسیار خوشمزه است. شما می توانید انواع سالاد و غذاهای متنوع را با قارچ تهیه کنید. در نطر داشته باشید که طعم خوب قارچ سرخ شده به عوامل بسیاری بستگی

دارد از جمله جنس قارچ،تازه بودن مواد ،روغن یا کره مورد استفاده، ادویه و هنر سرآشپز که شما هستید.قارچ خوش طعم می تواند به سفره شما رنگ و بویی متفاوت دهد و یا ساندویچ همبرگر شما را بسیار لذیذتر کند.

 

نکاتی در مورد طرز تهیه قارچ سرخ شده خوشمزه

برای پختن غذاهای گیاهی دو راه وجود دارد یک مورد تفت دادن آن ها است و نوع دیگر سرخ کردن آن غذا ، در ظاهر اگرچه تفاوت زیادی بین این دو مشاهده نمی شود اما چند نکته باعث تفاوت بین این دو روش می گردد.در سرخ کردن

قارچ شما با روغن بیشتر سر و کار دارید و دمای شعله ماهیتابه زیاد است و تا زمانی که غذا برشته و به اصطلاح سرخ نشده باشد شما آن را بر نمی گردانید. در تفت دادن قضیه کمی متفاوت است هدف تفت دادن این است که غذا از حالت

خام بودن خود خارج شود پس روغن کمتر و شعله و دمای پایین تری مورد نیاز است اما در عین حال شما باید به طور مداوم غدایتان را هم بزنید تا گرما به همه بخش های آن برسد و به اصطلاح مغز پخت شود.

 

مواد لازم برای تهیه قارچ سرخ کرده

۱۵ دقیقه زمان

نیم کیلو قارچ خوراکی

۱قاشق غذاخوری سس سویا

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ قاشق غذاخوری کره

آووکادو یا لیموی تازه

۲ عدد سیر خوراکی

پیازچه

 

طرز پخت قارچ سرخ کرده

قارچ ها را با آب سرد یا یا کاغذ نمدار به خوبی بشویید و سپس از وسط به دو نیم تقسیم کنید.

ابتدا کره و سپس روغن ( روغن زیتون مناسب تر است ) را در درجه بالای اجاق وارد ماهیتابه کنید و اجازه دهید تا درجه حرارت آن بالا رود.

قارچ ها و سس سویا را وارد ماهیتابه کنید اما دقت کنید که قارچ ها خیس نباشند.

سیر ها را رنده کرده و به همراه نمک و فلفل وارد ماهیتابه کنید.

غذا را خوب هم بزنید بعذ از این که غذا قهوه ای شد آن را از ماهیتابه جدا کنید و با پیازچه تزئین کنید به همین سادگی.

 

نکاتی مهم و تکمیلی برای داشتن قارچ سرخ کرده خوشمزه

کلید اولیه داشتن یک قارچ سرخ کرده خوشمزه استفاده از سس و ادویه مناسب است ما در اینجا از سس سویا و سیر استفاده کردیم اما ترکیبات جالب دیگری هم وجود دارد مثل استفاده از سس کچاپ و پودر آویشن به همراه فلفل سبز از

طرف دیگر شما می توانید قارچ خود را با پیاز سرخ شده و یا سیب زمینی سرخ شده میل کنید.

نکته دیگر این است که از مواد اولیه خوب و به خصوص کره و روغن مناسب استفاده کنید و هیچ گاه ماهیتابه خود را با قارچ پر نکنید انجام دو بار طبخ یک غذا بهتر از آن است که قارچ های شما له و لورده و سوخته شوند، پس از ازدحام

بیش از حد غذا در ماهیتابه خودداری کنید.قارچ

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *