کالری-و-ارزش-غذایی-قارچ

کالری-و-ارزش-غذایی-قارچ


کالری و ارزش غذایی قارچ

هر 100 گرم قارچ حاوی 22 کالری می باشد.
مقدار 100 گرم
کالری 22
کربوهیدرات 3.26 گرم
پروتئین 2.18 گرم
فیبر غذایی 1 گرم
چربی کل 0.34 گرم
فولات 17 میکرو گرم
ویتامین ب 3 3.607 میلی گرم
ویتامین ب 5 1.497 میلی گرم
ویتامین ب 6 0.104 میلی گرم
ویتامین ب 2 0.402 میلی گرم
ویتامین ب 1 0.81 میلی گرم
سدیم 5 میلی گرم
پتاسیم 318 میلی گرم
کلسیم 3 میلی گرم
مس 0.318 میلی گرم
آهن 0.50 میلی گرم
منیزیم 9 میلی گرم
منگنز 0.047 میلی گرم
فسفر 86 میلی گرم
سلنیوم 9.3 میکرو گرم
روی 0.52 میلی گرم

خواص قارچ

1. تنظیم سطح کلسترول با قارچ

قارچ کلسترول و چربی ندارد و میزان کربوهیدراتش هم کم است؛ پس مقدار زیادی پروتئینِ کم‌ چرب به بدنتان می‌ رساند. یکی دیگر از خواص قارچ این است که فیبر و آنزیم‌ های خاصی در آن وجود دارند که به کاهش سطح کلسترول خون

کمک می‌کنند.پروتئین کم‌ چربی که در قارچ وجود دارد، موقع هضم به سوختن کلسترول بیشتر کمک می‌کند. توازن و تعادل بین سطح کلسترول بد (LDL) و کلسترول خوب (HDL) برای پیشگیری از بیماری‌ های قلبی عروقی مثل تصلب

شرایین، حمله قلبی و سکته ضروری است.

2. درمان کم‌ خونی با قارچ

کسانی که کم ‌خونی دارند در واقع سطح آهن خونشان پایین است، در نتیجه همیشه احساس خستگی و سردرد دارند، عملکردِ سیستمِ عصبی‌ شان کاهش می‌یابد و مشکل سوءِ هاضمه دارند.قارچ یک منبع خوب آهن است و ۹۰ درصد این

آهن توسط بدن جذب می‌شود.‌ با جذب آهن، خون می‌تواند گلبول‌های قرمز بیشتری تولید کند که باعث می‌شود یکی دیگر از خواص قارچ، کمک به‌ سلامتی و افزایش قدرت فرد باشد.

3. پیشگیری از سرطان سینه و پروستات با قارچ

قارچ سرشار از بتاگلوکان و اسید لینولئیک کُنژوگه (Conjugated Linoleic Acid) است. این مواد خاصیت ضد سرطانی دارند و برای پیشگیری از سرطان سینه و پروستات خیلی مفید هستند.‌به‌ علاوه اسید لینولئیک آثار مضر استروژن اضافی در

بدن را هم متوقف می‌کند. مقدار زیاد و اضافی استروژن بعد از یائسگی مهم‌ ترین دلیل سرطان سینه در خانم‌هاست. از طرف دیگر بتاگلوکان از رشد سلول‌های سرطان پروستات جلوگیری می‌کند و تحقیقات زیادی خواص ضد تومور قارچ را

اثبات کرده‌اند.

4. قارچ دشمن دیابت

یکی دیگر از خواص قارچ مبارزه با دیابت است. قارچ یک رژیم غذایی کم انرژی عالی برای افراد مبتلا به دیابت محسوب می‌شود.‌این گیاه چربی و کلسترول ندارد، سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، فیبر و آب است و کربوهیدرات کمی

هم دارد. به‌ علاوه قارچ مقدار زیادی انسولین و آنزیم‌های طبیعی دارد که به شکستن قند و نشاسته موجود در غذا کمک می‌کنند.قارچ ترکیبات پیچیده دیگری هم دارد که عملکرد کبد، لوزالمعده و غده‌های درون‌ ریز دیگر را هم بهتر می‌کنند و به‌

علاوه باعث تقویت تشکیل انسولین و تنظیم سطح آن در بدن می‌ شوند.افراد مبتلا به دیابت معمولاً با مشکلات عفونی مواجه هستند مخصوصاً در ناحیه اندام‌های حرکتی. این عفونت‌ ها برای مدت طولانی فرد را آزار می‌دهند. آنتی‌

بیوتیک‌های طبیعی موجود در قارچ به درمان این عفونت‌ها و دردها کمک می‌کنند.

5. قارچ و سلامت استخوان

قارچ یک منبع غنی از کلسیم است. این ماده برای قدرت و استحکام استخوان فایده زیادی دارد. اگر قارچ را به‌ طور مداوم در رژیم غذایی‌ تان بگنجانید خطر ابتلا به پوکی استخوان، درد مفاصل و کاهش تحرک را کاهش می‌دهید.ویتامین D به‌

سختی در سبزیجات پیدا می‌شود و در واقع شکل خوراکی این ویتامین خیلی کم است؛ اما قارچ سرشار از ویتامین D است و این ویتامین به جذب و متابولیسم کلسیم و فسفر کمک می‌کند. به‌ علاوه قارچ مقدار زیادی کلسیم و فسفر هم دارد.

6. قارچ مفید برای تقویت سیستم دفاعی بدن

ارگوتیونین یک آنتی‌ اکسیدان قوی است که در قارچ وجود دارد. این ماده از شما در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند و قدرت سیستم دفاعی بدنتان را هم بالا می‌برد. ارگوتیونین درواقع آمینواسیدی است که سولفور دارد.جالب است

بدانید اگر بدنتان کمبود سولفور داشته باشد، اصلاً متوجه نمی‌شوید و علائمش را نمی‌بینید. خیلی از مردم این مشکل را دارند و خودشان اصلاً نمی‌دانند. این آنتی‌اکسیدان خیلی مهم فقط در قارچ وجود دارد و می‌تواند حسابی قدرت سیستم

دفاعی بدنتان را تقویت کند. ارگوتیونین به حذف رادیکال‌های آزاد هم کمک می‌کند.رادیکال‌های آزاد ترکیب‌های پیچیده‌ ای هستند که حین فرایند متابولیسمِ سلول‌ها آزاد می‌ شوند و می‌ توانند آزادانه در بدن بچرخند و به سلامتی‌ تان آسیب

برسانند. پس آنتی‌ اکسیدان‌ها مثل ارگوتیونین برای سلامتی خیلی مهم هستند.‌

7. کنترل فشارخون بالا با قارچ

تحقیقات زیادی نشان می‌ دهند که قارچ مقدار زیادی پتاسیم دارد. این ماده به گشاد شدن رگ‌ ها کمک می‌کند و کشش و فشار رگ‌ ها را کاهش می‌ دهد، در نتیجه فشار خون پایین می‌آید. فشارخون بالا عوارض و خطرهای مرگ‌آوری مثل

سکته و حمله قلبی دارد.پتاسیم با افزایش جریان خون و اکسیژن به مغز، فعالیت اعصابتان را تحریک می‌کند و باعث می‌شود هوشیاری و آگاهی‌تان بیشتر شود. تحقیقات نشان داده‌اند که با افزایش سطح پتاسیم، هوشیاری و دانش هم بالا

می‌رود.

8. قارچ و کمک به کاهش وزن

آیا می‌ دانستید یک رژیم غذایی کم‌ چربی برای کاهش وزن و ماهیچه‌ سازی عالی است ؟ یکی دیگر از خواص قارچ داشتن پروتئین کم‌چرب است، به‌ این‌ ترتیب بیشتر چربی‌های موجود در آن برای هضم پروتئین‌های غذایمان مصرف

می‌شوند.قارچ

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *