فروش قارچ و بهترین روش درست کردن قارچ سوخاری
طرز تهیه قارچ سوخاری به سبک رستورانی
موادی که برای درست کردن قارچ سوخاری مورد نیاز است به شرح زیر است:
قارچ: ۳۰۰ گرم
آرد سفید: ۱۲۵ گرم
آب و یا دلستر ساده فاقد طعم: ۲۵۰ میلیلیتر
آرد سوخاری: به مقدار لازم
نشاستۀ ذرت: ۵۰ گر
نمک: ۴/۱ قاشق غذاخوری
بکینگپودر: ۴/۱ قاشق غذاخوری
ادویهجات: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه قارچ سوخاری
1.ابتدا آرد سفید و نشاستۀ ذرت را الک کنید تا هیچگونه ناخالصی نداشته باشد. سپس این دو را داخل یک ظرف بریزید. نمک هم باید در این مرحله اضافه شود. البته مقدار نمک اضافه شده بستگی به ذائقه شما دارد و میتوانید آن را کم و زیاد کنید.
2.در این مرحله بکینگپودر را هم به مواد ترکیب شده در مرحلۀ قبل اضافه کنید. سپس همۀ مواد خشک ترکیب شده را با همزن دستی به طور کامل مخلوط کنید.
3.دلستر سادۀ بدون طعم یا آب را کمکم و طی دو مرحله به مخلوط مرحلۀ قبل اضافه کنید و به صورت مداوم با همزن دستی هم بزنید تا آرد گلولهای شکل نشود. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که مخلوطی کاملاً صاف و یکدست حاصل شود و غلظت آن به حدی برسد که نه
خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.
4.در این مرحله نوبت به شستن قارچها میرسد. پس از شستن قارچها، باید خیلی سریع آنها را خشک کنید تا آب را جذب نکند و بعد به مدت چند دقیقه بگذارید تا کامل رطوبت آنها کشیده شود. البته میتوانید این کار را قبل از مرحلۀ ۱ هم انجام دهید تا منتظر نمانید.
زمانی که قارچها خشک شدند، آنها را روی ظرف برعکس بچینید. بسته به سلیقۀ خود میتوانید ساقۀ قارچها را بگیرید و یا دست نزنید. سپس یک سیخ چوبی را از قسمت ساقۀ قارچ وارد کرده و از مرکز قارچ عبور دهید.از نکات مهمی که باید در تهیه قارچ سوخاری به آن توجه
کنید این است که مرحلۀ خشک کردن قارچها را جدی بگیرید. چون اگر به صورت کامل خشک نشوند، قارچ سوخاری بعد از پختن آبکی میشود و یا لایۀ سوخاری که درست کردهاید، به صورت کامل به قارچ نمیچسبد و در هنگام خوردن جدا میشود.
5.قارچها را به کمک سیخ چوبی، به صورت کامل در ترکیب آماده شده در مرحلۀ ۳ فرو کرده و سپس خارج کنید و کمی نگهدارید و تکان دهید تا مایع اضافی آن گرفته شود.
طرز تهیه قارچ سوخاری
6.در این مرحله قارچ را داخل آرد سوخاری قرار دهید و با دست روی آن آرد بریزید و به کمک سیخ چوبی، قارچها را پشت و رو کنید تا همۀ قسمتهای آن با آرد پوشانده شود. سپس آنها را یکی یکی داخل ظرف بچینید.
داخل یک ماهیتابۀ گود و یا قابلمه روغن سرخکردنی بریزید و سپس حرارت اجاق را در حد متوسط تنظیم کرده و ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. توصیه میشود ظرف مورد نظر شما کوچک باشد تا مقدار روغن کمتری مصرف شود. سپس قارچها را داخل روغن
7.داغ شده بریزید. روغن باید تمام قسمتهای قارچ را بپوشاند. زمانی که قارچها به طلایی تغییر رنگ دادند، حرارت اجاق را کم کنید و حدود ۶ الی ۷ دقیقه زمان بدهید تا قارچها کاملاً مغزپخت شوند. سپس قارچها را از داخل روغن درآورده و داخل یک صافی بریزید تا روغن
اضافی آنها گرفته شود. یا اینکه میتوانید آنها را روی دستمال روغنگیر بگذارید تا روغن آنها را جذب کند.
8.برای سرو قارچ سوخاری میتوانید از انواع سبزیجات و سیبزمینی هم استفاده کنید. توصیه میکنیم از سس سیر برای آن استفاده کنید، اما اگر دوست نداشتید، میتوانید به جای آن از سس گوجهفرنگی، خردل یا سس فلفل تند هم استفاده کنید. البته این قارچ سوخاری به
قدری خوشمزه است که حتی میتوانید آن را به تنهایی و بدون هیچ گونه سسی میل کنید.
برای درست کردن قارچ سوخاری به سبک رستورانی، توصیه میشود از قارچهای بستهبندی شدۀ یک اندازه و دکمهای استفاده کنید که پاک شده هستند و وقت زیادی را بابت پاک کردن از شما نمیگیرند. اگر هم خواستید از قارچ فلهای استفاده کنید و قارچها ماسه و خاک
، میتوانید پوست آنها را جدا کرده و با آب بشویید و صبر کنید تا به صورت کامل خشک شوند.
نکاتی در رابطه با طرز تهیه قارچ سوخاری خانگی
اگر قصد دارید قارچ سوخاری را به صورت خانگی درست کنید و اولین بار است که میخواهید این کار را انجام دهید، لازم است نکاتی را مد نظر قرار دهید تا تجربه خوبی از درست کردن این قارچ داشته باشید.
اولین نکتهای که باید رعایت کنید این است که حرارت اجاق را خیلی زیاد نکنید، چون باعث میشود قسمت رویی قارچها خیلی زود سرخ شده و وسط آن خام بماند.
توصیه میشود از قارچهای تازه استفاده کنید. موقع شستن هم خیلی نگذارید خیس بخورند، چون آب را جذب میکنند و نتیجه کار را خراب میکنند.
اگر اهل استفاده از ادویهجات هستید، میتوانید طعمدهندهها و ادویهجاتی مثل پودر پاپریکا، پودر سیر، یا فلفل قرمز را به مواد خشک ترکیب شده اضافه کنید. اگر هم میخواهید از زعفران استفاده کنید، آن را به صورت دمکرده، بعد از اضافه کردن آب یا دلستر به مایع اضافه
کنید. اما بهتر است در حدی باشد که طعم و مزه دلخواه را به قارچ بدهد و خیلی غلیظ نباشد. چون ممکن است غلظت مایع قارچ را زیاد کند.
اگر میخواهید به جای آب از دلستر استفاده کنید، باید تلخ و بدون طعم باشد. دلستر باعث میشود که قارچهای شما حالت پفکیتر و تردتری پیدا کند. اما باید حواستان باشد که دلستر را به اندازه گفته شده استفاده کنید، چون در غیر اینصورت باعث میشود قارچها داخل
روغن از هم بپاشند.میتوانید به جای آرد سوخاری از پودر پانکو هم استفاده کنید. چون دانههای درشت آن باعث میشود که قارچها شکل زیباتری پیدا کنند.
بدون دیدگاه