فروش قارچ؛چند روش پخت قارچ خوشمزه

فروش قارچ؛چند روش پخت قارچ خوشمزه


فروش قارچ؛چند روش پخت قارچ خوشمزه

طرز پخت قارچ به روش های مختلف

قارچ یکی از سبزیجاتی است که خواص بسیاری برای بدن دارد. برای از بین نرفتن خواص قارچ باید بدانید که بهترین روش پخت قارچ کدام است؟

نحوه طبخ قارچ: نکات تفت دادن در مایکروویو و کباب کردن

یکی از سوالاتی که همیشه از ما می پرسند این است: بهترین روش برای پختن قارچ چیست؟ اما پاسخ دادن به این سوال دشوار است زیرا روش های فوق العاده زیادی برای پختن قارچ وجود دارد تا طعم قوی و غنی آن ها را نشان دهد.

چهار روش محبوب برای طرز پخت قارچ عبارتند از:

– تفت دادن

– برشته کردن

– مایکروویو

– کباب کردن

در زیر، نکات و ترفندهایی را برای تکمیل این روش ها مورد بحث قرار خواهیم داد تا بتوانید قارچ های خوشمزه را برای هر مناسبتی بپزید :

نحوه تمیز کردن و آماده سازی قارچ

سوال متداول دیگری که پرسیده می شود این است: آیا قارچ ها را قبل از پختن بشوییم؟

پاسخ ما مثبت است. شستن قارچ ها با دیگر سبزیجات متفاوت است و سخت تر است. برای آماده سازی قارچ ها، ابتدا آن ها را بشویید و برش دهید تا خودتان را برای موفقیت در آشپزی آماده کنید!

طرز تفت دادن قارچ روی اجاق گاز

قارچ های تفت داده شده برای غذای مورد علاقه تان یک غذای لذیذ یا یک رویه خوش طعم را ایجاد می کند. از دستور پخت قارچ سرخ شده پایه ی ما برای تهیه قارچ های خوش طعم و غنی استفاده کنید که به خوبی با اکثر وعده های غذایی روزانه جفت می شود. یا، از این

سه دستور العمل قارچ سرخ شده استفاده کنید.

مهم نیست که چگونه از آنها استفاده می کنید، در اینجا نکاتی در مورد نحوه تهیه آنها وجود دارد:

از گرمای مناسب استفاده کنید. اجاق گاز خود را بین حرارت ملایم و متوسط ​​قرار دهید و ماهیتابه را با کره یا روغن بپوشانید – در حالی که معمولاً دو قاشق غذاخوری روغن یا کره این کار را انجام می دهد، یک قانون ساده این است که از روغن به اندازه کافی برای پوشاندن کل

تابه استفاده کنید.به قارچ هایتان در تابه فضایی بدهید. از آنجایی که قارچ ها حدود 92 درصد آب هستند، هنگام پختن بخار می شوند. برای اینکه قارچ هایتان رطوبت آزاد شده را حفظ نکنند، حتماً آن ها را در تابه پخش کنید. تکه های قارچ هرگز نباید روی هم باشند،

بنابراین در صورت نیاز آن ها را به صورت دسته ای بپزید.

چه مدت باید قارچ را تفت دهیم ؟

حدود هفت دقیقه به هر طرف قارچ فرصت دهید تا بپزند.شعله را در این مدت زمان تنظیم کنید و بعد آن ها را برگردانید و بعد از گذشت زمان مناسب آن را خاموش کنید! جا به جایی بیش از حد قارچ ها می تواند بر بافت آن ها تأثیر بگذارد، بنابراین برای هر طرف یک تایمر

تنظیم کنید تا قارچ ها لاستیکی یا آبکی نشوند.

طرز تفت دادن قارچ در فر

قارچ ها را می توان در فر، معمولی پخت یا تفت داد و در واقع این روش ترجیحی برای تهیه کلاهک پورتابلا (پورتوبلو) و قارچ شکم پر است.

طرز تهیه قارچ در مایکروویو

یکی از بزرگترین مزایای قارچ های مایکروویو این است که نیازی به اضافه کردن روغن یا کره ندارید – اگرچه می توانید با پوشاندن آنها در سس قبل از پختن طعم بیشتری به آن اضافه کنید.احتمالاً ساده ترین راه برای پختن قارچ می باشد، شما می خواهید قارچ های ورقه

شده ی خود را در یک کاسه مخصوص مایکروویو قرار دهید و آن را بپوشانید. مایکروویو خود را روی درجه بالا تنظیم کنید و 2 تا 3 دقیقه بپزید و بعد از هر یک دقیقه یک بار آن ها را هم بزنید.

نحوه گریل (کباب) کردن قارچ

قارچ ها یکی از پنج سبزی برتری هستند که مردم آن ها را به صورت کبابی می پزند، اما آیا آنها را به صورت صحیح درست می کنید؟

نکات ما را در زیر بررسی کنید و برخی از این دستور العمل های قارچ پسند را امتحان کنید تا از گریل آنها لذت ببرید !

نحوه خرد کردن قارچ

انواع بزرگتر، مانند پورتابلا، برای کباب کردن کامل عالی هستند، اما ممکن است لازم باشد مقداری قارچ را خرد کنید، به خصوص اگر آنها را با سبزیجات دیگر مخلوط کنید یا کباب درست کنید.

چقدر قارچ ها را برای کباب کردن مرینیت کنید

همانطور که توصیه نمی کنیم برای تمیز کردن قارچ ها، آب روی آن ها جاری شود، ساختار متخلخل آنها نیز تحمل طولانی مدت مرینیت شدن را ندارد. در حالت ایده آل باید قارچ ها را به مدت بیست دقیقه مرینیت کنید.

زمانی که قارچ ها مرینیت می شوند، این طعم های غنی را جذب می کنند و می توانند رطوبت خود را روی گریل حفظ کنند. اگر زمان برای مرینیت کردن ندارید، قارچ ها را با قلم مو روغن بزنید و کمی نمک روی آنها بپاشید.

آیا باید از سیخ برای کباب کردن قارچ استفاده کنیم ؟

در صورت امکان، استفاده از سیخ ایده خوبی است! در حالی که کلاهک های بزرگ قارچ را می توان دقیقاً روی توری های کبابی قرار داد تا پخته شوند، خرده های کوچکتر قارچ را می توان به راحتی روی سیخ های چوبی قرار داد تا از ریزش آنها جلوگیری شود. اگر سیخ و توری

کبابی در دسترس ندارید، قارچ ها را در فویل بپیچید یا از تابه گریل استفاده کنید.

چه مدت باید قارچ را کبابی کنیم؟

تفاوت زیادی بین پختن قارچ روی حرارت مستقیم و غیرمستقیم وجود دارد، بنابراین مهم است که بدانید قارچ ها را چقدر از آتش دور کنید.

مدت زمان آن در قارچ ها و سایزهای آن متفاوت است.

قارچ های خود را برای بعد ذخیره کنید.

اگر بیش از حد قارچ تهیه کردید، نگران نباشید! شما چند گزینه دارید:

می توانید قارچ هایتان را فریز کنید تا بعداً در سس های خوشمزه، سوپ ها یا دستور پخت های ترکیبی استفاده کنید.

همچنین می توانید قارچ هایتان را خشک کنید و آن ها را به صورت پودر آماده کنید که برای افزودن به اسموتی ها، شیک ها، آبگوشت، سس و غیره مناسب است.

زمان پختن

مهم نیست که چه تصمیمی به تهیه ی قارچ خود دارید، امیدواریم این نکات آشپزی برای شما مفید بوده باشد. زمان پختن قارچ با توجه به ذائقه و استفاده ی آن در دستورالعمل های مختلف متفاوت می باشد.قارچ

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *