فروش قارچ و چند روش پخت قارچ سفید
قارچ یکی از خوراکیهایی است که خواص زیادی برای بدن دارد. یادگیری روشهای پخت قارچ به طرز اصولی باعث میشود که خواص مفید قارچ از بین نرود. همچنین شما را قادر میسازد خوراکی قارچ خود را بسیار خوش طعم درست کنید.روشهای گوناگونی در پختن قارچ
همچون روش ماکروویو کردن قارچ، سوخاری نمودن قارچ و کبابی کردن قارچ وجود دارد. و هرکس بنا به سلیقه و پسند خود، قارچ را میپزد. قارچ هم به تنهایی پخته شده و مصرف میشود؛ و هم در خوراکیهای گوناگون از آن استفاده میشود.
مواد موجود در قارچ
برای دانستن بهترین روشهای پخت قارچ، باید اول بدانیم که در قارچ چه نوع مواد غذایی وجود دارد. همچنین باید بدانیم که چه روش پختی میتواند مواد مغذی و خواص قارچ را حفظ کند.
مواد ارزشمندی که در قارچ وجود دارد از این قرار است
قارچ حاوی مقدار فراوانی پروتئین میباشد.
در ترکیبات قارچ، فیبر به وفور یافت میشود.
قارچ دارای مقادیری از ویتامینهای B، C، D و E میباشد.
در قارچ مقداری از اسیدهای آمینه ضروری بدن موجود است.
مقدار کمی چربی در قارچ وجود دارد و کالری کمی تولید میکند.
بهترین روشهای پخت قارچ
از انواع پخت قارچ ما شما را با چند روش اصولی پخت آن آشنا میکنیم
کبابی کردن قارچ
قارچ از موادی است که سرشار از آنتی اکسیدانها هستند. آنتی اکسیدانها از بروز انواع بیماری و ناراحتیهای بدنی جلوگیری کرده و در سلامت انسان نقش اساسی دارند. همچنین آنتی اکسیدانها از بیماریهای قلبی و سرطان پیشگیری میکنند.در روشهای سرخ نمودن
قارچ و یا آب پز کردن آن، سطح آنتی اکسیدانهای موجود در قارچ کاهش مییابد. کبابی کردن قارچ مواد ارزشمند قارچ همچون آنتی اکسیدانها را حفظ نموده و طعم مطبوعی به قارچ میبخشد.همچنین در روش کبابی کردن قارچ، از روغن استفاده نمیشود. همین امر خود،
یکی از امتیازات کبابی کردن قارچ میباشد. اگر بخواهیم یکی از بهترین روشهای پخت قارچ را معرفی کنیم، قطعاً آن روش کبابی کردن قارچ خواهد بود.
پختن قارچ به روش قرار دادن در فر (روش ماکروویو کردن قارچ)
روش ماکروویو کردن روش خوبی برای پختن قارچ است. در روش ماکروویو کردن قارچ، مواد غذایی ارزشمند موجود در قارچ همچون آنتی اکسیدانها و پروتئینها حفظ میشود.
سوخاری نمودن قارچ
از روشهای پخت قارچ متداول و رستورانی، سوخاری کردن آن است. برای سوخاری نمودن قارچ دقت کنید که نباید قارچها شسته شوند. بلکه باید با یک دستمال مرطوب تمیز شوند. سپس قسمتهای سیاه قارچ را با یک چاقو جدا کرده و پوست نازک آن را بگیرید.چند عدد
تخم مرغ را درون ظرفی بشکنید. آرد، زردچوبه، پودر آویشن و نمک را به آن اضافه نموده و خوب هم بزنید. مخلوط شما باید نسبتاً غلیظ باشد تا به قارچها بچسبد.قارچها را درون ترکیب تخم مرغ ریخته و خوب با آن آغشته کنید. قارچهای آغشته شده به مخلوط را درون
پودر سوخاری بغلتانید تا پودر سوخاری تمام سطح قارچها را بپوشاند.قارچهای آغشته شده در پودر سوخاری را مانند فلافل در روغن و روی شعله بسیار ملایم سرخ کنید. اگر شعله زیاد باشد خمیر روی قارچ پخته ولی قارچ درون آن خام یا نیم پز باقی میماند.
روشهایی در پختن قارچ که به شما توصیه نمیشود
سرخ کردن قارچ
درست است که سرخ کردن قارچ موجب خوشمزهتر شدن قارچ میشود. اما موجب میشود که کربوهیدرات، آنتیاکسیدان و پروتئین قارچ در روغن از بین برود.در ضمن پختن قارچ به روش سرخ کردن، ارزش غذایی آن را کم میکند. در ضمن استفاده کردن از روغن در تهیه غذا
خود عواقب و مضراتی دارد. پزشکان در بیماریهای مختلف، سرخ کردن غذا را برای بیمار خود ممنوع کردهاند.اگر با همه توضیحات عنوان شده، خواستید قارچ را سرخ کنید، از روغن زیتون استفاده نمایید. و یا اینکه در سرخ کردن قارچ روغن بسیار کمی به کار ببرید.
آب پز کردن قارچ
آب پز کردن قارچ باعث میشود که پروتئین و آنتی اکسیدانهای موجود در قارچ، به آب نفوذ کرده و از بین برود.
انواع خوراکیهایی که با قارچ تهیه میشود
خوراک قارچ و سیب زمینی
سیب زمینی و قارچ پنیر در سولاردوم
سیب زمینی با قارچ و پنیر تنوری
پیتزا مخلوط قارچ
کوکو سیب زمینی و قارچ با پنیر
سوفله سیب زمینی با قارچ و سوسیس
مرغ پاپکورنی به همراه قارچ
گراتن سیب زمینی و قارچ و مرغ
گوشت چرخکرده با قارچ و سیب زمینی
بدون دیدگاه