قارچ سفید و ارزش غذایی قارچ خوراکی

قارچ سفید و ارزش غذایی قارچ خوراکی


قارچ سفید و ارزش غذایی قارچ خوراکی

قارچ سفید چیست؟

قارچ‌های سفید متعلق به پادشاهی قارچ‌ها هستند و حدود ۹۰ درصد قارچ‌های مصرف‌شده در ایالات متحده را تشکیل می‌دهند. قارچ سفید را می توان در مراحل مختلف بلوغ برداشت کرد. زمانی که جوان و نابالغ هستند، اگر رنگ سفید داشته باشند به قارچ سفید و اگر رنگ

قهوه ای کم رنگ داشته باشند به آن قارچ کریمینی می گویند. هنگامی که به طور کامل رشد می کنند، به عنوان قارچ پورتوبلو شناخته می شوند که بزرگتر و تیره تر هستند. قارچ های سفید به عنوان قارچ های معمولی یا دکمه ای نیز شناخته می شوند. آنها دارای ساقه کوچک،

کلاهک صاف و طعم ملایمی هستند که به خوبی با بسیاری از غذاها جفت می شود. قارچ‌های سفید در خاک کمپوست شده در میان طیف وسیعی از قارچ‌ها و باکتری‌های دیگر رشد می‌کنند که نقش اساسی در این فرآیند دارند، زیرا مواد خام را قبل از رشد قارچ‌ها تجزیه

می‌کنند. می توانید آنها را تازه، منجمد، کنسرو شده، خشک شده یا حتی به صورت پودر پیدا کنید.

مشخصات تغذیه ای قارچ سفید

مانند بیشتر قارچ‌ها، قارچ‌های سفید کالری کمی دارند اما حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی هستند قارچ ها به دلیل قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش یا نور خورشید، منبع طبیعی و غیر حیوانی ویتامین D2 هستند که می توانند سطوح خونی این ویتامین را به اندازه یک

مکمل افزایش دهند. و قارچ های سفید نیز از این قاعده مستثنی نیستند. بدن شما ویتامین D2 را به شکل فعال ویتامین D تبدیل می کند که برای جذب کلسیم و حفظ سلامت استخوان ها به آن نیاز دارد. کمبود ویتامین D ممکن است منجر به پوکی استخوان، نقص معدنی

شدن و ضعف عضلانی شود و باعث افتادن و شکستگی شود. به طور مشابه، تحقیقات نشان می دهد که قارچ های سفید مقداری ویتامین B12 دارند. از آنجایی که این ویتامین معمولاً از منابع حیوانی به دست می‌آید، این ممکن است برای کسانی که از رژیم غذایی گیاهی

پیروی می‌کنند مفید باشد. علاوه بر این، آنها نسبت به بسیاری از سبزیجات محتوای پروتئین بالاتری دارند، که در صورت پیروی از یک رژیم غذایی گیاهی نیز مفید خواهد بود، زیرا ممکن است به شما در افزایش مصرف پروتئین کمک کند.

فواید خوردن قارچ سفید

قارچ سفید هم به دلیل ارزش غذایی و هم به دلیل طیف وسیعی از خواص دارویی به طور گسترده ای مصرف می شود.

آنها خاصیت مبارزه با سرطان دارند

اعتقاد بر این است که ترکیبات آنتی اکسیدانی متعدد، از جمله پلی فنول ها، پلی ساکاریدها، ارگوتیونئین، گلوتاتیون، سلنیوم و ویتامین C، پشت خواص بالقوه قارچ برای مبارزه با سرطان هستند . این آنتی اکسیدان ها به مبارزه با اثرات مضر استرس اکسیداتیو کمک می کنند،

که منجر به آسیب سلولی می شود که می تواند پیری را تسریع کند و خطر ابتلا به بیماری قلبی و برخی سرطان ها را افزایش دهد. ترکیبات فنولی اصلی در قارچ سفید فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک هستند که هم به عنوان آنتی اکسیدان و هم به عنوان پرو اکسیدان عمل می

کنند. به عنوان آنتی اکسیدان، آنها به بهبود بقای سلول کمک می کنند، در حالی که به عنوان پرو اکسیدان ها، منجر به مرگ سلولی برای جلوگیری از رشد تومور می شوند. علاوه بر این، پلی ساکاریدها – یکی از ترکیبات فعال زیستی اصلی قارچ سفید – ممکن است اثرات ضد

سرطانی قوی داشته باشند. یک نوع خاص از پلی ساکارید بتا گلوکان است. این سیستم ایمنی شما را تحریک می کند تا ماکروفاژها و سلول های کشنده طبیعی را فعال کند، که از بدن در برابر عفونت، ارگانیسم های مضر و بیماری ها از جمله سرطان محافظت می کند. قارچ

سفید همچنین سرشار از گلوتاتیون و ارگوتیونئین است. گلوتاتیون هم به عنوان یک آنتی اکسیدان و هم به عنوان عامل سم زدایی عمل می کند، به این معنی که به حذف مواد بالقوه مضری که برای بدن خارجی هستند کمک می کند. در همین حال، ارگوتیونئین از DNA در برابر

آسیب اکسیداتیو محافظت می کند. در نهایت، ویتامین C و سلنیوم دارای خواص ضد سرطانی هستند که تولید سلول‌های محافظ سیستم ایمنی شما را افزایش می‌دهند، از جمله سلول‌های کشنده طبیعی، که به دفاع در برابر سرطان کمک می‌کنند. علاوه بر این، ویتامین C

آنزیم های خاصی را مهار می کند و از گسترش سرطان جلوگیری می کند. اگرچه تحقیقات دلگرم کننده است، اکثر مطالعات بر روی اثرات ترکیبات قارچ سفید متمرکز شده اند. هیچ مطالعه ای به طور خاص اثرات خوردن قارچ سفید بر سرطان را ارزیابی نکرده است، بنابراین

تحقیقات بیشتری برای تأیید این ادعاها مورد نیاز است.

ممکن است سلامت قلب را تقویت کند

استرس اکسیداتیو، التهاب و سطوح بالای کلسترول و تری گلیسیرید به شدت با بیماری قلبی مرتبط است و محتوای قارچ سفید ارگوتیونئین و بتا گلوکان ممکن است به کاهش این خطر کمک کند. بتا گلوکان نوعی فیبر محلول است که از طریق توانایی آن در تشکیل یک ماده

ژل مانند هنگام هضم، سطح کلسترول خون را کاهش می دهد. سپس تری گلیسیرید و کلسترول را به دام می اندازد و از جذب آنها جلوگیری می کند.

به طور مشابه، تحقیقات نشان می دهد که ارگوتیونئین ممکن است به کاهش سطح تری گلیسیرید بعد از غذا کمک کند. یک مطالعه بر روی ۱۰ مرد نشان داد که مصرف ۲ قاشق چای خوری (۸ گرم) یا ۱ قاشق غذاخوری (۱۶ گرم) پودر قارچ به عنوان بخشی از یک وعده غذایی

به طور قابل توجهی سطح تری گلیسیرید خون آنها را در مقایسه با گروه کنترل کاهش داد. محققان این اثر را به محتوای ارگوتیونئین پودر نسبت دادند. علاوه بر این، ارگوتیونئین ممکن است به مهار رشد پلاک شریانی، یک عامل خطر برای بیماری قلبی که ممکن است منجر به

فشار خون بالا و سکته شود، کمک کند.

سایر مزایای بالقوه قارچ سفید

قارچ سفید ممکن است فواید دیگری برای سلامتی داشته باشد، از جمله:

کنترل قند خون. پلی ساکاریدهای موجود در قارچ سفید ممکن است به کاهش سطح قند خون و بهبود مقاومت به انسولین کمک کند.

بهبود سلامت روده پلی ساکاریدهای آنها همچنین به عنوان پری بیوتیک یا غذا برای باکتری های مفید روده عمل می کنند که به بهبود سلامت روده کمک می کند.

چگونه از قارچ سفید استفاده می شود؟

شما می توانید قارچ های سفید را در اشکال مختلف مانند تازه، منجمد، کنسرو شده، خشک شده و پودر پیدا کنید. قارچ های تازه ماندگاری کوتاهی بین ۳ تا ۴ روز دارند. بنابراین، انجماد، کنسرو کردن، و خشک کردن برخی از روش‌هایی هستند که برای افزایش عمر مفید آن‌ها

بدون به خطر انداختن کیفیت غذایی استفاده می‌شوند. می توانید قارچ های تازه و خشک خود را به صورت پخته یا خام میل کنید. در صورت تمایل، می‌توانید قارچ‌های خشک را با خیساندن آن‌ها در آب به صورت قارچ تازه در بیاورید. با این حال، ممکن است بخواهید انواع

منجمد و کنسرو شده را بپزید، زیرا ممکن است بافت آنها در طول پردازش کمی تغییر کرده باشد. در نهایت، پودر قارچ سفید عمدتاً برای افزایش ارزش غذایی مواد غذایی، به ویژه برای افزایش محتوای پروتئین محصولات پخته شده استفاده می شود.قارچ

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *