طرز تهیه غذای رژیمی با قارچ
قارچ یک ماده غذایی سالم می باشد که باعث میشود شما با خوردن آن احساس سیری کنید. طبق تحقیقات انجام شده مواد غذایی که ارزش غذایی بالا دارند ولی کم کالری هستند می توانند جایگزین بسیار خوب و مناسبی برای مواد غذایی پرکالری باشند. شما می توانید با
خوردن قارچ کالری مورد نیاز و میزان مواد معدنی لازم را کسب کنید و همچنین احساس سیری داشته باشید.
قارچ سرخ شده
مواد لازم برای تهیه قارچ سرخ شده
450 گرم قارچ تازه و سفت
¼ فنجان کره (یا روغن زیتون)
1 قاشق غذاخوری سیر تازه خرد شده
½ قاشق چای خوری نمک کوشر
¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
½ قاشق چای خوری آویشن خشک شده
2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده برای تزیین
طرز تهیه قارچ سرخ شده
برای تهیه این غذای رژیمی با قارچ در ابتدا باید قارچ ها را با حوله های کاغذی مرطوب پاک کنید و سپس آنها را به برش هایی به ضخامت ¼ اینچ برش دهید.
در یک ماهیتابه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچ های خرد شده، سیر خرد شده، نمک کوشر، فلفل سیاه و آویشن خشک را اضافه کنید.
تقریباً با هم زدن، روی حرارت متوسط، تا زمان نرم شدن قارچ و تبخیر مایعات آن، حدود 7 دقیقه زمان لازم است تا پخته شود.
قارچ ها را با جعفری خرد شده تزیین کنید و بلافاصله سرو کنید.
قارچ فریتا
مواد لازم برای پخت یک غذای رژیمی با قارچ خوشمره به نام قارچ فریتا
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
قارچ دکمه ای 450 گرم، قطعه قطعه شده
8 عدد تخم مرغ بزرگ
¼ فنجان ماست یا خامه ترش یونانی
¼ قاشق چای خوری نمک دریا
¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
¼ قاشق چای خوری آویشن خشک شده
½ فنجان پیازچه خرد شده ، قسمت های سبز
½ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
اسپری روغن زیتون
طرز تهیه قارچ فریتا
برای تهیه غذای رژیمی با قارچ اول فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ظرف 9 اینچی را درون فر قرار دهید تا گرم شود.
روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط گرم کنید. قارچ ها را اضافه کنید. قارچ ها را بپزید تا قهوه ای و نرم شوند و تمام آب قارچ تبخیر شود، و برای این کار حدود 10 دقیقه لازم است.
تخم مرغ ها را با ماست، نمک، فلفل و آویشن هم بزنید. پیازچه و پنیر را اضافه کنید و آنها را با کفگیر مخلوط کنید.
ظرف گرم شده را با استفاده از دستکش های فر از اجاق برداشته و به آن با اسپری،روغن زیتون بپاشید. قارچ ها را به ظرف پخت منتقل کنید. مخلوط تخم مرغ را روی آن بریزید.
ظرف پخت را به اجاق برگردانید و آن را بپزید تا زمانی که لبه ها قهوه ای شود، زمانی که فریتا قهوه ای طلایی و پف کرده شود، پخته شده است. برای پخت حدود 30 دقیقه زمان لازم است.
اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود، سپس به هشت مثلث برش داده و سرو کنید.
کاسرول قارچ
مواد لازم برای تهیه کاسرول قارچ
¼ فنجان روغن زیتون
ا کیلو قارچ خرد شده
2 قاشق چایخوری نمک کوشر
1 فنجان پیاز خرد شده
1 قاشق غذاخوری سیر تازه خرد شده
½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
½ قاشق چای خوری آویشن خشک شده
1 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
1 قاشق چایخوری جعفری خشک شده برای تزیین
طرز تهیه کاسرول قارچ
فر خود را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ظرف پخت را با روغن زیتون چرب کنید.
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچ، پیاز، و نمک کوشر را اضافه کنید. گاهی اوقات هم بزنید تا زمانی که قارچ ها آب خود را آزاد کنند و بخار شوند، حدود 10 دقیقه بپزید.
سیر ، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید. با هم زدن، یک دقیقه دیگر بپزید. از روی حرارت بردارید.
مخلوط را به ظرف پخت آماده منتقل کنید. پنیر رنده شده را بپاشید.
حدود 15 دقیقه بپزید. جعفری را بپاشید و سرو کنید.قارچ
بدون دیدگاه