قارچ را خام بخوریم یا بپزیم؟

قارچ را خام بخوریم یا بپزیم؟


قارچ را خام بخوریم یا بپزیم؟

قارچ از جمله خوراکی‌های لذیذی است که برای سلامتی نیز بسیار مفید است البته به شرط این‌که آن را از جای مطئن تهیه کنید و اطمینان داشته باشید سمی نیستند. اکثر ما قارچ را می‌پزیم یا سوخاری می‌کنیم اما آیا قارچ را می‌توان به صورت خام هم مصرف کرد؟

قارچ ؛ مولتی ویتامین طبیعی

روز پلاس نوشت: اگر به دنبال یک مولتی ویتامین کاملاً طبیعی هستید، قارچ را انتخاب کنید. بسیاری از مواد مغذی از جمله ویتامین‌های گروه B، اسید پانتوتنیک (B5)، نیاسین (B3) و ریبوفلاوین (B2) و همچنین مس و سلنیوم در این خوراکی وجود دارد.

قارچ‌ها حاوی پروتئین، فیبر، پتاسیم، ویتامین D، کلسیم و … است و بیش از 90 آب دارد. به اشکال مختلف می‌توان از آن برای دورچین غذا یا یکی از ترکیبات اصلی غذا به کار برد.

قارچ سفید چیست؟

قارچ سفید (Agaricus bisporus) پرمصرف ترین قارچ موجود در بازار است. جالب است بدانید که حدود ۹۰٪ قارچ های مصرفی در ایالات متحده را این نوع قارچ تشکیل می دهد.Agaricus bisporus را می توان در مراحل مختلف بلوغ برداشت کرد. در هنگام جوانی و نابالغ

بودن، رنگ آن کاملا سفید است. اما با رشد کامل به نوعی قاچر تبدیل می شود که بزرگتر و تیره تر است و آن را با نام قارچ پورتوبلو می شناسیم. قارچ های سفید معمولا به نام های دیگری نیز شناخته می شوند. آنها دارای یک ساقه کوچک، کلاه صاف و طعم ملایمی هستند.

به همین دلیل می توان در انواع غذاها از آن استفاده کرد.قارچ سفید نیز مانند طیف گسترده ای از قارچ ها و باکتری های دیگر، روی خاک کمپوست رشد می کند. این خاک نقش مهمی در طی کردن این فرآیند دارد، چرا که قبل از رشد قارچ، مواد اولیه را تجزیه می کند.قارچ

سفید را می توانید به صورت تازه، یخ زده، کنسرو شده، خشک یا حتی به صورت پودری نیز در فروشگاه های مواد غذایی پیدا کرده و استفاده کنید.

ارزش غذایی قارچ سفید

مانند اکثر قارچ ها، قارچ های سفید نیز کالری کمی دارند اما مواد مغذی زیادی را در خود جای می دهند. یک فنجان (۹۶ گرم) قارچ سفید حاوی ارزش غذایی زیر است:

کالری: ۲۱

کربوهیدرات: ۳ گرم

فیبر: ۱ گرم

پروتئین: ۳ گرم

چربی: ۰ گرم

ویتامین دی: ۳۳٪ از نیاز روزانه بدن

سلنیوم: ۱۶٪ از نیاز روزانه بدن

فسفر: ۱۲٪ از نیاز روزانه بدن

فولات: ۴٪ از نیاز روزانه بدن

قارچ خام یا پخته؟

یکی از سوالاتی که اغلب درخصوص این ماده خوراکی مطرح است این است که قارچ را باید حتما به صورت پخته خورد یا اینکه می‌توان قارچ خام را هم مصرف کرد؟! این سوالی است که در سلامانه پاسخ آن را از دکتر محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و عضو

هیات دانشگاه تربیت مدرس پرسیده‌ایم.دکتر محمدحسین عزیزی، در پاسخ به این سوال که آیا خوردن قارچ به صورت خام مشکلی دارد یا نه؟، گفت: قارچ‌هایی که در واحدهای صنعتی و با نظارت‌های دقیق بهداشتی تهیه می‌شوند، می‌توان پس از تمیز کردن خام مصرف کرد.

نحوه شست‌وشو و نگهداری از قارچ تازه

قارچ در بعضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس درخصوص نحوه شستشو و نگهداری قارچ هم توضیح داد: قارچ در بستری به نام خاک پوششی تولید اندام باردهی یا میوه می‌کند و ذرات خاک به کلاهک یا پایه آن می‌چسبد که به راحتی زیر آب سرد تمیز می‌شود. برای

شستشو می‌توان یک برس کوچک مخصوص قارچ خریداری کرد. البته باید به اندازه کافی نرم باشد تا بتوان قارچ‌ها را کاملا پاک کرد و به صورت خام مصرف کرد. بهترین راه نگهداری قارچ‌های خوراکی در منزل هم گذاشتن آنها در یخچال و در دمای پایین تر از ۴ درجه

سلسیوس است.قارچ

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *