فواید قارچ ها چیست؟

فواید قارچ ها از زمانی مورد توجه قرار گرفته است که بحث های زیادی در مورد ضد سرطانی بودن، قارچ ها مصرف آن را به چالش کشید. این در حالی است که قارچ ها در اشکال، اندازه ها و رنگ های مختلفی وجود دارند. مواردی که سمی نباشند کاملاً سالم و خوش طعم

هستند.سالهاست که از قارچ ها برای افزودن طعم در بسیاری از غذاهای مختلف استفاده می شود. اگرچه آنها در واقع قارچ هستند، اما قارچ ها خود در دسته سبزیجات به منظور پخت و پز قرار می گیرند که می توانید آنها را برای طعم بهتر به غذا اضافه کنید.

شناسایی قارچ های سمی در طبیعت دشوار است، بنابراین همیشه باید از یک فروشگاه مواد غذایی قابل اعتماد یا بازار خریداری کنید. متداول ترین انواع موجود در فروشگاه های مواد غذایی عبارتند از:

راش

شیاتاکه

پورتوبلو

صدف خوراکی

دکمه ای یا قارچ سفید

هر کدام از آنها از شکل و ویژگی های منحصر به فرد برخوردار هستند. هنگام انتخاب قارچ ها، مطمئن شوید که احساس سفتی دارند، در هنگام لمس مرطوب نیستند و فاقد کپک هستند. می توان آنها را در کیسه کاغذی داخل یخچال به مدت حدود پنج روز نگهداری کرد، خاک

آنها را پاک کنید و در هنگام استفاده، آنها را کمی آبکشی کنید.

فواید قارچ ها در تغذیه

قارچ ها فاقد چربی، کم کالری و مقدار کم سدیم و کلسترول هستند. آنها همچنین دارای فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی هستند. فواید تغذیه ای بسته به نوع قارچ متفاوت است. اما به طور کلی، آنها منبع خوبی از مواد مغذی زیر هستند:

آنتی اکسیدان ها

آنتی اکسیدان ها به محافظت از بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد که می توانند باعث بیماری هایی مانند بیماری قلبی و سرطان شوند، کمک می کنند. آنها همچنین از فرد در برابر آسیب ناشی از پیری محافظت و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند. قارچ سرشار از آنتی

اکسیدانی به نام سلنیوم است. در واقع، آنها بهترین منبع تولید مواد معدنی هستند.

گلوکان بتا

گلوکان بتا نوعی فیبر محلول در رژیم غذایی است که به شدت با بهبود کلسترول و تقویت سلامت قلب ارتباط دارد. همچنین می تواند به بدن در تنظیم قند خون کمک کند و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد. اعتقاد بر این است که قارچ های صدف و شیتاکه موثرترین

گلوکان های بتا را دارند.

ویتامین های گروه B

قارچ سرشار از ویتامین های گروه B ریبوفلاوین، نیاسین و اسید پانتوتنیک است. این ترکیب به محافظت از سلامت قلب کمک می کند. ریبوفلاوین برای گلبول های قرمز خون، نیاسین برای سیستم هضم و حفظ سلامت پوست و اسید پانتوتنیک برای سیستم عصبی مفید

است و به بدن کمک می کند تا هورمون های مورد نیاز را تولید کند.

مس

مس به بدن در تولید سلول های قرمز خون کمک می کند، که برای رساندن اکسیژن به بدن استفاده می شود. این ماده معدنی همچنین برای سایر فرایندهای بدن مانند حفظ سلامت استخوان ها و اعصاب مهم است. حتی بعد از پخته شدن، یک وعده ۱ قاشق غذاخوری قارچ

می تواند تقریباً یک سوم مقدار توصیه شده مس روزانه را تأمین کند.

پتاسیم

پتاسیم در مورد عملکرد قلب، عضله و اعصاب بسیار مهم است. در ۳/۲ فنجان قارچ پورتوبلو پخته شده تقریباً به اندازه یک موز متوسط پتاسیم وجود دارد.

ارزش غذایی قارچ چقدر است؟

قارچ هایی که خوراکی هستند می توانند چندین ماده مغذی مهم را تأمین کنند. انواع مختلف قارچ ها دارای ترکیبات متفاوت و مشخصات تغذیه ای هستند. مردم می توانند آنها را به صورت تازه، کنسرو شده یا خشک خریداری کنند.فراتر از رژیم غذایی، قارچ در برخی از انواع

طب سنتی وجود دارد.

فواید سلامتی قارچ کدامند؟

پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در قارچ می تواند برای سلامتی فرد مفید باشد.قارچ ها حاوی پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند. اینها می توانند فواید مختلف سلامتی داشته باشند.به عنوان مثال، آنتی اکسیدان ها مواد شیمیایی هستند که

به بدن کمک می کنند تا رادیکال های آزاد را از بین ببرد.رادیکال های آزاد محصولات جانبی سمی متابولیسم و سایر فرآیندهای بدن هستند. تجمع آنها در بدن باعث استرس اکسیداتیو می شود. این می تواند به سلولهای بدن آسیب برساند و احتمال دارد باعث بیماری های

مختلف شود.قارچ

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *