مزایای خوردن قارچ سفید
قارچ های خوراکی منبع خوبی از فیبر و اسیدهای چرب اشباع نشده هستند. اما دارای کالری پایینی می باشند و این ممکن است که عجیب به نظر برسد. اما قارچ ها می توانند برای پوست هم مفید باشند. قارچ ها حاوی ویتامین D، سلنیوم و آنتی اکسیدان هایی هستند که از
پوستتان محافظت می کنند. قارچ در حال حاضر در کرم های موضعی و سرم ها نیز کاربرد دارد.قارچ ها برای طعم بی نظیر و مزایایی که برای سلامتی دارند، بسیار محبوب می باشند و سرشار از مواد مغذی هستند؛ قارچ های خوراکی ارزش غذایی خوبی دارند. قارچ یکی از
سبزی هایی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. اما راه استفاده از این خواص تنها انتخاب صحیح قارچ است که پیشنهاد می شود برای خرید قارچ باید محتاط باشید و آن را از فروشگاه های معتبر تهیه کنید.
خواص، فواید و مزایای قارچ برای پوست:
1. هیدراته نگه داشتن پوست:
اسید هیالورونیک، به عنوان یک مرطوبکننده داخلی بدن محسوب می شود. زیرا پوست را پر و سفت می کند. این ماده، چین و چروک ها و خطوط پیری را کاهش می دهد. قارچ، حاوی پلی ساکارید است که در آبرسانی و پر کردن پوست، مؤثر است پس چنانچه در بخش
سلامت نمناک در غالب خواص قارچ اشاره شده است با مصرف قارچ، پوست، نرم و انعطافپذیر می شود.
2. قارچ برای کمک به درمان آکنه:
قارچ، منبع غنی از ویتامین D است. زمانی که به صورت موضعی بر روی آکنه اعمال شود، خواص درمانی دارد. بنابراین، از قارچ معمولا در محصولات مراقبت از پوست مخصوص آکنه، استفاده می شود.
3. قارچ پوست را روشن می کند:
بعضی از قارچ ها، کوجیک اسید دارند و یک روشن کننده طبیعی برای پوست است. این اسید، تولید ملانین بر سطح پوست را کاهش می دهد و سلول های جدید پوست را که بعد از لایه برداری سلول های مرده تشکیل شده اند، روشن می کند.
این ماده، جایگزین عالی ای برای روشن کننده های شیمیایی سمی مانند هیدروکینون که خطر ایجاد سرطان را دارد، است.
4. قارچ دارای خواص ضد پیری است:
قارچ، دارای خواص ضد پیری است. کوجیک اسید، در کرم ها و لوسیون ها و سرم ها به عنوان درمانی برای علائم پیری مانند لکه های کبد، لکه های پیری، تغییر رنگ و رنگ پوست نامناسب ناشی از آسیب نوری، استفاده می شود.قارچ، دفاع طبیعی بدن را افزایش می دهد و
با سالم کردن آن، ظاهر پوست را بهبود می بخشد.
5. قارچ برای درمان اختلالات پوستی:
به دلیل التهاب و فعالیت زیاد رادیکال های آزاد، اختلالات پوستی به وجود می آیند. قارچ، حاوی آنتی اکسیدان و ترکیبات دارای خواص ضد التهابی است. استفاده موضعی از این ترکیبات طبیعی، درمان را سرعت می بخشند و با التهاب مبارزه می کنند.
عصاره استخراج شده از قارچ، معمولا در محصولات پوست و برای درمان مشکلات پوستی مانند:اگزما، روزاسه و آکنه استفاده می شود.
مزایای استفاده از قارچ برای مو:
درست مانند مابقی قسمت های بدن، مو نیز نیازمند دریافت مواد مغذی حیاتی برای فولیکول های خود است.کمبود این مواد مغذی، همچنین عوامل خارجی مانند درمان های شیمیایی قوی، سبک زندگی ناسالم و بیماری های مزمن، می توانند باعث مشکلات مو شوند. قارچ،
منبع خوبی از ویتامین D، آنتی اکسیدان و مواد معدنی مانند سلنیوم و مس است.
6. قارچ برای مبارزه با ریزش مو:
کم خونی یکی از رایج ترین دلایل ریزش مو است. کم خونی به دلیل کمبود آهن در خون به وجود می آید. قارچ، منبع خوبی از آهن است و می تواند با ریزش مو مبارزه کند.آهن، یک ماده معدنی حیاتی است و در تشکیل سلول های قرمز خون نقش دارد، بنابراین مو را تقویت
می کند و سرعت رشد مو را افزایش می دهد.
7. قارچ منبع غنی از مس است:
قارچ حاوی مس است، که برای موهای شما بسیار مفید می باشد. زیرا جذب آهن از غذا را آسان می کند. مس در تولید ملانین، نقش دارد.ملانین، بر رنگ مو اثر می کند. قارچ، دارای مقادیر فراوان آهن نیز است. مس و آهن در افزایش سلامت و تقویت مو نقش دارند.
8. قارچ سرشار از سلنیوم:
قارچ، مقدار زیادی سلنیوم دارد که برای سلامت مو مفید است. این ماده مغذی، یک آنتی اکسیدان قوی است که در برابر آسیب های رادیکال های آزاد، مقابله می کند و سیستم ایمنی را تقویت می کند.سلنیوم، اغلب در پروتئین های حیوانی یافت می شود. بنابراین، قارچ می
تواند جایگزین خوبی برای گیاه خواران، دردریافت این ماده حیاتی باشد.سلنیوم به رشد مو کمک کرده و از شوره سر جلوگیری می کند. ترکیبات سلنیومی می توانند قارچی به نام مالاسزیا که در پوست سر وجود دارد و مسئول ریختن پوست های خشک است را از بین ببرند.
سلنیوم، در ترکیب با روی، در جلوگیری از ریزش مو مؤثر است.
مزایای استفاده از قارچ، برای سلامت و درمان
9. کمک به سوزاندن کلسترول:
چون قارچ سرشار از پروتئین، فیبر و آنزیم است و کربوهیدرات پایین و کلسترول و چربی صفر دارد، می تواند با سوزاندن کلسترول پس از هضم، سلامت تان را حفظ کند.
10. قارچ برای جلوگیری از سرطان سینه و پروستات:
قارچ، دارای بتاگلوکان و اسید لینولئیک ترکیب شده با عوامل ضد سرطان است. این ها به جلوگیری از سرطان سینه و پروستات کمک می کنند. اسید لینولئیک، در زنان یائسه، به سرکوب استروژن برای جلوگیری از سرطان سینه و بتاگلوکان به جلوگیری از سرطان پروستات کمک
می کند. سلنیوم، بیشتر به سرکوب این سلول های سرطانی کمک می کند.
11. قارچ مناسب برای افراد دیابتی:
قارچ، هیچ گونه چربی ندارد و دارای کربوهیدرات کم، پروتئین بالا، آنزیم ها، ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است. بنابراین، برای بیماران دیابتی، عالی است. آنزیم های طبیعی موجود در آن به شکستن قندها و نشاسته کمک می کنند. همچنین، عملکرد غدد درون ریز را بهبود
می بخشند به علاوه پیش از این هم در بخش سلامت نمناک توضیح داده شد که آنتی بیوتیک های طبیعی موجود در قارچ، به مبارزه با عفونت هایی که افراد دیابتی، مستعد ابتلا به آنها هستند، کمک می کنند.
12. قارچ برای کمک به کاهش وزن:
همه میدانند برای کاهش چربی و کلسترول، باید چربی اضافی که برای هضم پروتئین ها در بدن به کارمی رود را بسوزانید. در زمان رژیم، همیشه، رژیم غذایی با پروتئین بالا، کربوهیدرات پایین و بدون چربی که همگی از خواص قارچ هستند، توصیه می شود.
13. قارچ برای تقویت سیستم ایمنی بدن:
ترکیب ویتامین های A، B و C در قارچ، می توانند سیستم ایمنی خوبی بسازد. آنتی بیوتیک های قوی موجود در قارچ، به مبارزه با عفونت ها کمک می کنند. آنتی اکسیدان ارگوتیونین، در برابر رادیکال های آزاد، از بدن محافظت می کند.
14. ویتامین D قارچ :
قارچ، تنها سبزی است که حاوی ویتامین D می باشد و همچنین حاوی:کلسیم، آهن، پتاسیم، مس و سلنیوم است.
15. ویتامین B1 قارچ:
قارچ ها همچنین یک منبع خوب از ویتامین B1 هستند که به عنوان تیامین نیز شناخته می شوند. تیامین همچنین مسئول کنترل، انرژی آزاد شده از کربوهیدرات ها است و برای عملکرد منظم سیستم عصبی و مغز مورد نیاز است.
16. ویتامین B2 قارچ:
قارچ ها سرشار از ریبوفلاوین یا ویتامین B2 هستند. این ویتامین، باعث بهبود سلامت چشم می شود و همچنین گلبول های سالم قرمز را حفظ می کند و به سیستم ایمنی بدن کمک می کند و آن را تقویت می نماید.ویتامین B2 موجود در قارچ نیز مسئول داشتن پوستی سالم
است.
در اینجا برخی از مزایای سلامتی قارچ دکمه ای ذکر شده است:
کربوهیدرات ویژه موجود در این قارچ به حفظ سطح قند خون کمک می کند. همچنین باعث کاهش وزن و مبارزه با سرطان پروستات می شود.
1. جلوگیری از آترواسکلروز :
امروزه بیماری های قلبی به عنوان عامل اصلی مرگ در سراسر جهان است. اگر قارچ دکمه ای را در بخشی از رژیم غذایی خود بگنجانید، می توانید با بیماری های قلبی مبارزه کنید.یکی از خطرات اصلی بیماری قلبی آترواسکلروز است که باعث ضخیم شدن دیواره شریانی به دلیل
انباشت پلاک می شود.
2. کاهش خطر ایجاد پلاک:
مصرف قارچ دکمه ای مانع تشکیل پلاک و همچنین کاهش التهاب سلول های شریان ها می شود. در نتیجه توانایی جلوگیری از بیماری قلبی را دارد.
3. سلول های T را افزایش می دهد:
وقتی سیستم پاتوژن یا سلول های سرطانی به بدن شما نفوذ کند، سیستم ایمنی فعال می شود.سلول های T، از بیماری ها جلوگیری می کند. مصرف قارچ دکمه ای سیستم ایمنی بدن شما را افزایش می دهد و به عنوان یک پلی ساکارید در قارچ فعالیت های خاص را افزایش
می دهد.
4. مبارزه با سرطان:
آروماتاز، نوعی از آنزیم است که می تواند نوع خاصی از سرطان را ایجاد کند و با خوردن قارچ دکمه ای می توانید این آنزیم را مهار کنید و بدن شما را از سرطان محافظت می کند.
5. خواص آنتی اکسیدانی قارچ دکمه ای:
اساساً قارچ دکمه ای، یک آنتی اکسیدان قوی است. خواص آنتی اکسیدانی آن برای مبارزه با سلول های سرطانی در بدن کمک می کند.قارچ
بدون دیدگاه