چگونه قارچ سوخاری درست کنیم؟
قارچ سوخاری یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین فست فود های سوخاری می باشد و یکی از پیش غذاهای بین المللی می باشد. طرز تهیه قارچ سوخاری را در آشپزخانه بخوانید.
مواد لازم قارچ سوخاری
مواد لازم | میزان لازم |
قارچ | 300 گرم |
آرد سفید | 4 ق غ |
پودر سوخاری | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
نمک | به میزان لازم |
آویشن | 1 ق چ |
پاپریکا | 1 ق چ |
فلفل سیاه | 1/2 ق چ |
پودر سیر | 1 ق چ |
پودر پیاز | 1/2 ق چ |
دستور پخت قارچ سوخاری پفکی :
مرحله اول :
ابتدا قارچ ها را پوست بگیرید سپس اگر دوست داشتید می توانید حدود یک ثانیه آن را آبکشی کنید و سریع خشک کنید. اگر دسته های خارچ بسیار بلند بودند آن ها را کوتاه کنید و سعی کنید هنگام خرید قارچ، قارچ های سفت را انتخاب کنید.
مرحله دوم :
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید ومقداری نمک بزنید و با چنگال کمی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم :
در این مرحله آرد را در کاسه ای مناسب بریزید و به آن (نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر آویشن، پودر پیاز، پاپریکا) اضافه کنیدو به خوبی مخلوط نمایید.
مرحله چهارم :
قارچ ها را ابتدا داخل خوب آرد بغلطانید.
مرحله پنجم :
سپس دورن ظرف تخم مرغ برده و به تخم مرغ آغشته کنید. اگر حجم خوبی نداشت دوباره در آرد فرو برد و دوبار در تخم مرغ بغلطانید.
مرحله ششم :
در انتها داخل آرد سوخاری بغلطانید، این کار را برای تمام قارچ ها انجام دهید و کنار بگذارید.
مرحله هفتم :
در ادامه قابلمه گودی را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. و قارچ های آغشته به سوخاری در روغن با شعله ملایم سرخ کنید.
مرحله هشتم :
قارچ های سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته شود.
مرحله نهم :
قارچ های سوخاری را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه سرو نمایید.
نکات پخت قارچ سوخاری
شما می توانید در یک ظرف آب یخ بریزید ابتدا قارچ را درون آب یخ ببرید و در آرد بغلطانید سپس دوبار هدرون آب یخ فرو ببرید و سریع درون آرد بریزید و با کمک یک کفگیر در آرد بغلطانید و در ادامه باقی مراحل را پیش ببرید.
علت گرفتن پوست قارچ این است که شما قارچ ها نشورید زیرا با شستن قارچ ها آب به درون قارچ نفوذ می کند و هنگام سرو قارچ های شما آبکی می شود.قارچ
بدون دیدگاه